Μεξικό: 21χρονη τραγουδίστρια δολοφονήθηκε από τον 79χρονο σύζυγό της επειδή ήθελε να χωρίσουν

Μεξικό: 21χρονη τραγουδίστρια δολοφονήθηκε από τον 79χρονο σύζυγό της επειδή ήθελε να χωρίσουν

Η τραγουδίστρια τον είχε κατηγορήσει στο παρελθόν για κακοποίηση και ήθελε να χωρίσουν εδώ και μήνες

ΜΕΧΙΚΑΝΑ2
Μεξικανή τραγουδίστρια, 21 ετών, φέρεται να πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της, ηλικίας 79 ετών, την ώρα που ήταν σε εστιατόριο.

Η Yrma Lydya δολοφονήθηκε από τον Jesus Hernandez, την περασμένη Πέμπτη, μέσα σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο στο Μεξικό, όπως λένε οι αστυνομικοί. Το ζευγάρι ήταν σε εστιατόριο, τσακώθηκαν και τη σκότωσε

Το ζευγάρι ήρθε σε διένεξη και ο Hernandez πυροβόλησε τη νεαρή γυναίκα του τρεις φορές στο στήθος, σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται.
Yrma_Lydya_3

Υποστηρίζεται επίσης, ότι αυτός και ο σωματοφύλακάς του, Benjamin Hernandez, προσπάθησαν στη συνέχεια να φύγουν από το σημείο με ένα πολυτελές αυτοκίνητο προτού παγιδευτούν από τους αστυνομικούς.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο Hernandez προσπάθησε να δωροδοκήσει αξιωματικούς για να τον αφήσουν να φύγει, σύμφωνα με αναφορές.

Προσπαθούσε να χωρίσουν εδώ και μήνες γιατί την κακοποιούσε

Η άγρια δολοφονία της Lydya έγινε αφού η ίδια επικοινώνησε με μια δικηγορική εταιρεία τον Απρίλιο σχετικά με την έναρξη διαδικασίας διαζυγίου.

Έδειξε φωτογραφίες του μελανιασμένου προσώπου της από μια σειρά περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας ως αποδεικτικό στοιχείο, σύμφωνα με τη μεξικανική εφημερίδα Excelsior.


Η Lydya είχε επίσης υποβάλει αναφορά στην αστυνομία τον Δεκέμβριο, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει. Επίσης, την είχε απειλήσει με όπλο σε άλλη περίπτωση.

Ο επικεφαλής ασφαλείας της Πόλης του Μεξικού, Omar Garcia Harfuch, είπε ότι ο Hernandez συναντήθηκε με δύο άτομα στο εστιατόριο στις 14:00 την περασμένη Πέμπτη, πριν φύγει γύρω στις 18:00, αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο Milenio.

Η Lydya έφτασε αργότερα στο εστιατόριο και φέρεται να ακούστηκαν πυροβολισμοί αφού αυτή και ο σύζυγός της άρχισαν να μαλώνουν.
Yrma_Lydya_5

Ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο εστιατόριο έσπευσε στο ιδιωτικό δωμάτιο και συγκράτησε τον Hernandez, όπως είπε ένας μάρτυρας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Primer Impacto.

Ο Harfuch επιβεβαίωσε ότι η τραγουδίστρια πέθανε αφού δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς στο στήθος της κατά τη διάρκεια του καβγά.


Προφυλακιστέοι ο Hernandez και ο σωματοφύλακάς του

Ο Hernandez και ο σωματοφύλακάς του εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Κυριακή και τώρα είναι προφυλακισμένοι την ώρα που οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα.

Ο δικηγόρος, από την πλευρά του, δήλωσε αθώος, επιμένοντας ότι δεν σκότωσε τη Lydya, η οποία επρόκειτο να εμφανιστεί σε συναυλία στην Καλιφόρνια το Σάββατο. Ο Hernandez θα επιστρέψει στο δικαστήριο την Πέμπτη, αφού το αίτημά του να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω ηλικίας απορρίφθηκε από τον δικαστή.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαντορίνη: Οδηγός φορτηγού σκοτώθηκε μέσα στο γκαράζ του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός»

Ηρώδειο: Ο Alice Cooper που έκλεψε τις εντυπώσεις, η ροκ Bonnie Tyler και οι… Ρουβίτσες

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι - Νεκρός 18χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης