Οι αντοχές του Survivor και η ευπρεπής Ιωάννα

Οι αντοχές του Survivor και η ευπρεπής Ιωάννα

Κάθε μέρα κάποιος βρίζει κάποιον και κάθε εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της φιλοξενεί ένα «βρίσιμο»

maleskou333
Κάθε φορά που συστήνεται μία επιτροπή από πρόσωπα που καλούνται να κρίνουν σε ριάλιτι, υπάρχουν άνθρωποι που θα βρεθούν να τους σχολιάσουν. Όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο, αλλά σίγουρα με τον κατάλληλο, που οδηγεί στην αναπαραγωγή από εκπομπές και σάιτ. Κάποιοι διαθέτουν χιούμορ, κάποιοι άλλοι καθόλου και κάθε φορά μιλούν με τρόπο που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμη και bullying.

Ας τα προσπεράσουμε όλα αυτά. Αλλωστε, απόψε πραγματοποιείται μία μεγάλη μουσική γιορτή, τα Mad Awards, τα οποία μπορεί να μην αρέσουν σε όλους, συνιστούν ωστόσο έναν επιτυχημένο θεσμό εδώ και πολλά χρόνια. Καλή επιτυχία σε όλους και αφήστε τον κόσμο και την πιτσιρικαρία να διασκεδάσει όπως θέλει.

Θα το πω. Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μία ευπρέπεια. Ποτέ δεν ξεφεύγει ο λόγος της ακόμη και όταν απαντά σε κακόβουλα σχόλια. Επιπλέον, είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που, αν και αποχωρούν από έναν σταθμό, δεν μιλούν απαξιωτικά γι' αυτόν σε κανένα επίπεδο. Κυρία και αξιοπρεπέστατη.

Οσο και να προσπαθούν να το αποδομήσουν, προσπερνώντας την αποτυχία των άλλων, το «Survivor» έχει δυναμική. Και νούμερα υψηλά κάνει και κάποια πρόσωπα συζητιούνται και χιλιάδες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή. Το «All Star» που έρχεται θα είναι έκπληξη και αν μη τι άλλο ετοιμάζονται κάποια πράγματα, που κανείς δεν φαντάζεται.

survivor


Ο Μαέστρος Μανούσος Μανουσάκης έδωσε το σύνθημα και τα γυρίσματα του «Κόκκινου Ποταμιού - Η Συνέχεια» στο Open άρχισαν στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», αλλά και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο για τις ανάγκες της σειράς. Η ιστορία ξεκίνησε από εκεί που την αφήσαμε. Όλη η πλοκή διαδραματίζεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον Ελληνισμό κατά το διάστημα 1919-1923. Η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922. Με το καλό!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cko14b2a00mp)

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Δρακόπουλος και ο Βασίλης Κολοβός θα είναι οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;». Επιστροφή του ΑΝΤ1 στη μυθοπλασία. Ευτυχώς.

«Χτύπημα» γερό με μυθοπλασία ετοιμάζει και ο ΣΚΑΪ. Ως Μυτιληνιά ανυπομονώ για τον «Γλυκάνισο». Μοσχοβολιές.

Κουίζ για το τέλος. Σε ποια εκπομπή αύριο γίνεται κάστινγκ για μία θέση στο πάνελ; Κορίτσι αναζητείται. Σπεύσατε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Le Figaro για τις τουρκικές προκλήσεις: Το φιτίλι καίει ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα

«Ο 42χρονος έβγαλε το μαχαίρι και τον σκότωσε» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία στην Ξάνθη

Αυτός είναι ο 22χρονος που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης