Survivor - Σπύρος Μαρτίκας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές»

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές»

O φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη δυσαρέσκειά του από τη συμπεριφορά της Ασημίνας - Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__8_
Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor συνεχίζεται και πλέον, ο φαρμακοποιός δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει τα «πυρά» του εναντίον της.

Αυτή τη φορά, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης «επιτέθηκε» στην Ασημίνα, για την αντίδρασή της, όταν έμαθε ότι θα βγει υποψήφια για αποχώρηση.

«Είχε τρελαθεί για το αν θα βγει υποψήφια. Και γιατί να μη βγει; Αγωνιστικά είναι η δεύτερη χειρότερη από εμένα. Η συμπεριφορά της είναι μία από τις πιο πονηρές και κακές που έχουν παρουσιαστεί στο Survivor φέτος. Συμπεριφέρεται με τον χειρότερο τρόπο στον οποιονδήποτε, χωρίς κανέναν δισταγμό μόνο και μόνο για να ξεφύγει η ίδια από την κακή συγκυρία που δεν την ευνοεί. Αυτό έκανε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqwe49p2adt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, τόνισε πως από το συγκεκριμένο «παιχνίδι» πρέπει να παίρνουν μαθήματα ζωής και όχι να συμπεριφέρονται κατά τον τρόπο της Ασημίνας.

«Ασημίνα μου το Survivor είναι ένα παιχνίδι ζωής. Μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι καλύτερα. Αν δεν έχεις διδαχθεί πως κάποιος στέκεται απέναντι σε άλλους, δεν νομίζω να σου δοθεί ξανά η ευκαιρία να το μάθεις. Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην υποψηφιότητά του και στην κρίση του κόσμου. Γιατί; Νιώθεις ότι κάτι δεν έχεις κάνει σωστά; Ότι έχει απογοητευτεί ο κόσμος με τη συμπεριφορά σου; Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν ξέρω γιατί φοβάσαι. Θα μας απαντήσει ο κόσμος σε λίγες ημέρες», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.




Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Η εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα της Ρωσίας για την κατάκτηση κι άλλων λαών

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε η 22χρονη αθλήτρια στην Κομοτηνή - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο Γιάννης Λαγός ζητά να αποφυλακιστεί για να εκτελέσει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης