Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η φωνή μου ήταν στρατηγική, ήξερα ότι εκνευρίζει κάποιους παίκτες και τη χρησιμοποίησα»

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η φωνή μου ήταν στρατηγική, ήξερα ότι εκνευρίζει κάποιους παίκτες και τη χρησιμοποίησα»

«Δεν φαίνεται στη φάτσα μου ότι λέω αλήθεια; Ερωτευμένη δεν είμαι» δήλωσε μεταξύ άλλων, για τη σχέση που είχε τον Σπύρο Μαρτίκα - Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στον Νίκο Μουτσινά

ωvrisiidaproto
Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor. Πιο αναλυτικά, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου και παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, πως χρησιμοποιούσε τον υψηλό τόνο στη φωνή της στρατηγικά.

«Η φωνή μου ήταν στρατηγική. Ήξερα ότι εκνευρίζει κάποιους παίκτες και τη χρησιμοποίησα ανάλογα. Μπήκα στο Survivor γιατί ήθελα να ξεπεράσω έναν πρώην αλλά και επειδή στο Instagram δεν μπορούσα να δείξω τη Βρισηίδα», είπε στο «Καλό Μεσημεράκι», η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqqs2mxayrl)


Στην πορεία της συζήτησης, η ίδια ερωτήθηκε για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση, όσο βρισκόταν στο παιχνίδι. Σχετικά με αυτό, είπε: «Αλήθεια δέθηκα με τον Σπύρο. Δεν φαίνεται στη φάτσα μου ότι λέω αλήθεια; Ερωτευμένη δεν είμαι. Και τον πρώην μου μετά το τρίμηνο τον ερωτεύτηκα. Ο Σπύρος είναι πανέξυπνος. Ό,τι έχει πει για μένα δεν τα εννοεί όλα».

Στην ερώτηση σχετικά με το τι θα έκανε, εάν ο Σπύρος Μαρτίκας της έλεγε πως το ειδύλλιό τους ήταν μόνο στρατηγική, εκείνη απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε μένα γιατί θα το είχα καταλάβει. Δεν υπάρχει περίπτωση όλο αυτό να ήταν στρατηγική από τον Σπύρο, αλλιώς να πάρει το Όσκαρ. Ο κόσμος ξέρει τον Σπύρο μόνο από τα κιου».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqqs5wl9s1d)


Τέλος, αναφορικά με το ποιον θεωρεί νικητή του ριάλιτι, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Νικητή θα χρίσει το κοινό. Τον περιμένω έξω και δεν είναι και μακριά», ενώ για τη σχέση της με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τo ενδεχόμενο να βρεθούν τώρα που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, είπε: «Δεν έχω κάτι με τη Ναυσικά συγκεκριμένα ούτε την παίκτρια, γιατί είχε μια στρατηγική. Η παρεξήγηση με τη Ναυσικά ήταν εξαιτίας της Μυριέλλας».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqqs6jjikjd)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Επιχειρηματίας στη Μύκονο κατέβασε μπουλντόζα σε παραλία - Δείτε βίντεο

«Γραπτή απάντηση» στα αιτήματά της ζητά η Τουρκία από Σουηδία και Φινλανδία για να άρει το βέτο στο ΝΑΤΟ

Νέες απειλές Ερντογάν: «Η Ελλάδα θα πάθει ό,τι και στο παρελθόν αν συνεχίσει να μας βάζει απέναντί της»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης