O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Θάνο Μπίρκο

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Θάνο Μπίρκο

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 24:00

kefala-mpirkos
Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τη Χριστίνα Κεφαλά. H εντυπωσιακή παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το «Survivor» της προηγούμενης σεζόν, αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της. Πώς βρέθηκε από τις σπουδές στη Θεολογία να εργάζεται σε ναυπηγείο στο Πέραμα και στη συνέχεια να «διαπρέπει» ως Influencer στα social media;

Πόσο τη βοήθησε η συμμετοχή της στο «My style Rocks» και στο «Survivor 2021»; Μεταξύ άλλων, θυμάται τον σοβαρό τραυματισμό της, το μάθημα ζωής που πήρε βγαίνοντας από το παιχνίδι, και μιλάει για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το φετινό «Survivor». Τέλος, η όμορφη Χριστίνα μοιράζεται τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ μιλάει με θαυμασμό για τη στήριξη που έχει από τον σύντροφό της.

THE_2NIGHT_SHOW_-_ΚΕΦΑΛΑ__1_


Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Θάνος Μπίρκος. Σε μία συζήτηση από καρδιάς, ο ισοβίτης «Τόλης», της σειράς «Σασμός», μοιράζεται την ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής του. Μεταξύ άλλων, θυμάται τα παιδικά του χρόνια και τις αγροτικές εργασίες σε ένα μικρό χωριό που ζούσε, μέχρι την κατάκτηση του ονείρου του να γίνει ηθοποιός.

Σε ποια ηλικία έκανε διακοπές για πρώτη φορά στη ζωή του; Τι κοινό έχει με τον «Γιάγκο Δράκο» της «Λάμψης»; Τι «ιδιαίτερο» σκεφτόταν για να ανταποκριθεί σε μία δύσκολη σκηνή, στον «Σασμό»; Επίσης, περιγράφει πώς βίωσε τη ζήλια στις σχέσεις του, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και τη στήριξη της μητέρας του σε κάθε του βήμα. Τέλος, δίνει τις δικές του ανατρεπτικές προβλέψεις για την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά και μιλάει για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνει με τη θεατρική παράσταση «Γείτονες από πάνω».

Κλείσιμο
THE_2NIGHT_SHOW_-_ΜΠΙΡΚΟΣ__1_


Ειδήσεις σήμερα:

Χειρουργικές επεμβάσεις μετά μουσικής και στην Ελλάδα - Με ροκ και... κλαρίνο οι γιατροί μειώνουν το άγχος

ΕΚΤ: Έκτακτη συνεδρίαση για την αναταραχή στις αγορές ομολόγων

Red Bull Art of Motion: Οι καλύτεροι παρκουρίστες του κόσμου διαγωνίστηκαν στην Αστυπάλαια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης