Κλόε Καρντάσιαν: Ο γάμος, η απιστία του Τρίσταν Τόμπσον και το τεστ πατρότητας

Κλόε Καρντάσιαν: Ο γάμος, η απιστία του Τρίσταν Τόμπσον και το τεστ πατρότητας

«Είναι καλός πατέρας, όμως άργησα να καταλάβω ότι δεν ήταν ο κατάλληλος τύπος για μένα» είπε η διάσημη τηλεπερσόνα - Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις απιστίες του πρώην συζύγου της και τα συναισθήματά της

khloe-kardashian-tristan-thompson
Μέχρι στιγμής, η Κλόε Καρντάσιαν δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια για το «δράμα» που έζησε δίπλα στον πρώην σύζυγό της, Τρίσταν Τόμπσον.

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να δήλωσε πως χώρισε οριστικά το 2019, όμως έκτοτε ακολούθησε μία σειρά χωρισμών κι επανασυνδέσεων κι υπαίτιος ήταν κυρίως, ο μπασκετμπολίστας.

Ο ίδιος δεν κατάφερε να μείνει σταθερός σε μία γυναίκα, όπως φάνηκε κι οι απιστίες του, που έρχονταν η μία μετά την άλλη, φαίνεται πως εξάντλησαν την υπομονή της Κλόε Καρντάσιαν, η οποία για καιρό έκανε τα «στραβά μάτια» για χάρη της κόρης τους, Τρου.


Κλείσιμο
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η διάσημη τηλεπερσόνα στην εκπομπή Good Morning America, με αφορμή το νέο ριάλιτι «The Kardashians» η Κλόε Καρντάσιαν μίλησε για τον γάμο της, που διαλύθηκε, τις απιστίες του Τρίσταν, αλλά και το παιδί που απέκτησε ο μπασκετμπολίστας με μία άλλη γυναίκα, ενώ εκείνη του είχε δώσει ακόμα μία ευκαιρία.


«Όταν ήμουν με τον Τρίσταν στην αρχή, ένιωθα τρομερή ασφάλεια κοντά του. Ήμασταν πολύ καλά», είπε αρχικά και ανέφερε πως τα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν, λίγο πριν γεννήσει το παιδί τους.

«Θυμάμαι, όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την Τρου και παρόλα αυτά, κατάφερα να τον έχω ακόμα στην αίθουσα τοκετού. Μπορεί να φαινόταν περίεργο στον έξω κόσμο, αλλά εγώ ήθελα, όταν η κόρη μου παρακολουθεί τα βίντεο της οικογένειάς μας, να είναι αγνά και τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.


Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο πρώην σύζυγός της μπορεί να φέρθηκε άσχημα σε εκείνη, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ένας πολύ καλός πατέρας.

«Απλώς δεν ήταν ο σωστός τύπος για εμένα», δήλωσε η Καρντάσιαν και στη συνέχεια, εξήγησε πως αυτό που κατέστρεψε τον γάμο τους ολοκληρωτικά ήταν η δημοσιότητα που δόθηκε σε αυτά τα θέματα, τα οποία είναι πολύ προσωπικά.

«Όλοι λαχταρούμε να έχουμε την ιδιωτικότητά μας, ειδικότερα σε τόσο λεπτά ζητήματα. Πλέον, προσπαθώ να μη δείχνω τίποτα στα social media από όσα συμβαίνουν στην πραγματική μου ζωή», εξήγησε.



Από τη μεριά του ωστόσο, ο μπασκετμπολίστας δεν δείχνει να βοηθάει την κατάσταση και σίγουρα, δεν τηρεί την τακτική της Κλόε, αφού φροντίζει να ενημερώνει το κοινό του στα social media για ό,τι του συμβαίνει.

Αυτό έκανε μάλιστα, κι όταν απέκτησε το τρίτο του παιδί με τη Μάραλι Νίκολς, ενώ βρισκόταν σε σχέση με την τηλεπερσόνα. Ανακοίνωσε ότι έγινε ξανά πατέρας μέσω του Instagram κι αντί να προχωρήσει σε μία ιδιωτική κουβέντα με την πρώην σύζυγό του, εκείνος απολογήθηκε δημόσια με ένα insta story.

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας έδειξαν πως είμαι ο πατέρας του παιδιού της Μάραλι Νίκολς. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που αποδείχθηκε η πατρότητα, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε τον γιο μας, φιλικά. Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη σε όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα με αυτή την ταλαιπωρία, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», έγραψε αρχικά.

tristan1

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην Καρντάσιαν, πρόσθεσε: «Κλόε, δεν αξίζεις τον πόνο και την ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δε σου αξίζει ο τρόπος που σου συμπεριφέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στον τρόπο, με τον οποίο σε αντιμετωπίζω. Σε σέβομαι και σε αγαπώ απεριόριστα, ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις. Και πάλι, λυπάμαι τόσο πολύ».

tristan2

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ανάμεσα στο ζευγάρι. Η πρώτη «ρωγμή» στη σχέση τους εμφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2019, όταν εκείνος απάτησε την Κλόε Καρντάσιαν με την πρώην κολλητή της Κάιλι Τζένερ, Τζόρντιν Γουντς.

Η Κλόε Καρντάσιαν αποφεύγει να μιλήσει για τις απιστίες που έχει ανεχτεί, δημόσια. Ωστόσο, όταν το τεστ πατρότητας απέδειξε πως το παιδί της Μάραλι Νίκολς, είχε πατέρα τον πρώην της, δεν κρατήθηκε.

Σε story της στο Instagram έγραψε: «Θα υπάρξουν πολύ οδυνηρές στιγμές στη ζωή σας, που θα αλλάξουν ολόκληρο τον κόσμο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτές οι στιγμές θα σας στεναχωρήσουν. Θα σας κάνουν, όμως, πιο δυνατούς, πιο έξυπνους και πιο ευγενικούς. Προσέξτε μόνο μην γίνετε κάποιος που δεν είστε εσείς. Ουρλιάξτε, αν το έχετε ανάγκη. Έπειτα, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και συνεχίστε τη ζωή σας».

khloe



Ειδήσεις σήμερα:

Όσα έγιναν στην Ολομέλεια στην ομιλία Ζελένσκι - Το χειροκρότημα και οι απουσίες


Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο «σωτήρας της Μαριούπολης»: Πώς ένας ατρόμητος μηχανικός βοήθησε να γλιτώσουν 180 συμπολίτες του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης