Κλόε Καρντάσιαν: Ο Λαμάρ Όντομ θα έκανε τα πάντα για μία επανασύνδεση

Κλόε Καρντάσιαν: Ο Λαμάρ Όντομ θα έκανε τα πάντα για μία επανασύνδεση

Ο πρώην μπασκετμπολίστας δηλώνει δημόσια πως μετανιώνει  για τη συμπεριφορά που είχε απέναντι στην πρώην σύζυγό του

lamarkhloe
Ο Λαμάρ Όντομ μίλησε με εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή Celebrity Big Brother και ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι είναι πολύ στεναχωρημένος για την δυσάρεστη κατάληξη που είχε ο γάμος του με την Κλόε Καρντάσιαν

Ο 42χρονος πρώην σταρ των Λέικερς ανέφερε ότι θα ήθελε να είναι και πάλι μαζί με την 37χρονη Καρντάσιαν.«Δεν φέρθηκα σωστά σε αυτή την καλή γυναίκα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να συνδεθώ ξανά μαζί της», είπε χαρακτηριστικά.



Ο ίδιος χαρακτήρισε «ανόητο» τον τρόπο, με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στην Καρντάσιαν, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να να συναντηθούν στο μέλλον. 
«Μάλλον θα ήθελα να την πάω για δείπνο. Θα είναι ευλογία και μόνο να βρίσκομαι μαζί της. Απλά για να της πω ότι λυπάμαι και τι ανόητος ήμουν», είπε χαρακτηριστικά


Συμπλήρωσε επίσης: «Έχει το δικαίωμα να μην θέλει να με ξαναδεί ποτέ, μετά από όσα της έκανα, αλλά ο χρόνος προχωρά και οι άνθρωποι αλλάζουν». Ο Όντομ παραδέχτηκε ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη από την Καρντάσιαν για το πώς πήγαν τα πράγματα στον γάμο τους.

Η Κλόε Καρντάσιαν και ο Λαμάρ Όντομ παντρεύτηκαν το 2009. Το ζευγάρι οριστικοποίησε το διαζύγιό τους το 2016, αφού η σταρ του reality βοήθησε τον  Όντομ να αναρρώσει, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικώνΚαθ' όλη τη διάρκεια του γάμου τους, ο Όντομ προκάλεσε πολλά σκάνδαλα, ενώ έδινε έναν σκληρό αγώνα με την κατάχρηση ουσιών.

Κλείσιμο


Ο Όντομ είπε ακόμη: «Όταν παντρεύτηκα την Κλόε, υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα που έκανα λάθος όσον αφορά αυτή τη σχέση. Αν μπορούσα να το πάρω πίσω, φυσικά, θα το έκανα». «Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να την πληγώσω», πρόσθεσε. «Αλλά το μυαλό μου και το κεφάλι μου δεν ήταν στη σωστή κατάσταση. Δεν πρόσεχα τον εαυτό μου».


Στη συνέχεια ο ίδιος δήλωσε ότι: «Μερικές φορές μου είναι δύσκολο να κοιμάμαι το βράδυ σκεπτόμενος αυτήν».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Όντομ αναφέρθηκε πολλές φορές στην πρώην γυναίκα του στη διάρκεια της εκπομπής με αποκορύφωμα το σημείο στο οποίο παραδέχεται ότι «ήλπιζα η πρώην γυναίκα μου ήταν εδώ μέσα (στο σπίτι του). Ήθελα να τη δω τόσο πολύ».




Ειδήσεις σήμερα:

Αποκλιμάκωση ή μπλόφα; Επιστρέφουν στη βάση τους ρωσικές δυνάμεις που βρίσκονται κοντά στην Ουκρανία


Διονύσης Χαριτόπουλος: Οι άγνωστες ιστορίες για τον Άρη Βελουχιώτη και τους αντάρτες του

Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης