Η Λάουρα Νάργεςζει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, αφού εκείνη κι ο Χρήστος Σαντικάιπεριμένουν το πρώτο τους παιδί.
Ωστόσο, αποκάλυψε πως διανύει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει να κουράζεται.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», η Λάουρα Νάργες δήλωσε αρχικά: «Ζω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Υπάρχει περίπτωση να βγάλω και τα παπούτσια σε λίγο, γιατί είναι η φάση που αρχίζουν και πρήζονται και τα ποδαράκια».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckllrxcndx7t)
Στη συνέχεια, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το φύλο του μωρού τους. «Τον Νοέμβριο που ήρθα εδώ, δεν ήμουν έγκυος, είμαι 5,5 μηνών τώρα. Αγοράκι πειρμένουμε. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όταν έφτασα σε ένα καλό επίπεδο, τότε ήρθε και ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει».
Μιλώντας για τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι και την επιθυμία της να γίνει μητέρα δήλωσε: «Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό. Ξέραμε ήδη από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πώς θα τα λέμε. Τα ξέρουμε όλα, τα έχουμε προγραμματίσει».
Όταν η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πόσα παιδιά θα ήθελε να κάνει, εκείνη απάντησε «πέντε», σοκάροντας έτσι την παρουσιάστρια.
«Διαφημίσεις να συνέλθει η παρουσιάστρια με τα τέσσερα παιδιά και θα επανέλθω σε πολύ λίγο», είπε χιουμοριστικά η Μενεγάκη.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.