Ρίτα Όρα: Με ποιον είναι ζευγάρι η διάσημη τραγουδίστρια;

Ρίτα Όρα: Με ποιον είναι ζευγάρι η διάσημη τραγουδίστρια;

Μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram επιβεβαιώνει τις φήμες, που τους θέλουν μαζί

rita_ora
Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στον κόσμο της σόουμπιζ και δεν είναι άλλοι από τους Ρίτα Όρα και Τάικα Γουαϊτίτι. Οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να είναι σε σχέση με τον κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα και, όπως όλα δείχνουν, είναι αληθινές.



Μέχρι πρότινος είχαν γεννηθεί πολλές υποψίες για τους δύο τους, καθώς ένας θαυμαστής της τραγουδίστριας τούς είχε δει μαζί σε ρομαντικό δείπνο, ενώ και η ίδια το τελευταίο διάστημα περνούσε αδικαιολόγητα πολύ χρόνο με τους ηθοποιούς της ταινίας «Τhor: Love and Thunder», την οποία σκηνοθετεί ο αγαπημένος της.

Κλείσιμο


Πρόσφατα, η 30χρονη τραγουδίστρια με μία δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Instagram δίνει μία εξήγηση για όλα. Σε μία σειρά φωτογραφιών, που ανέρτησε, περιλαμβάνεται και μία εικόνα με την ίδια και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, στην οποία και οι δύο φορούν ταιριαστά πουλόβερ, ενώ εκείνος έχει τα χέρια του τυλιγμένα γύρω της.

rita_twaititi


Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ρίτα Όρα γράφει: «Όμορφες στιγμές, αναμνήσεις, τυχαία πράγματα που έχω στο κινητό μου και αυτοί που αγαπώ..». Αν και μέχρι στιγμήςκανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, τα πράγματα  φαίνεται να μιλούν από μόνα τους. 








Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Χαμός σε κορωνοπάρτι στο κέντρο της πόλης – Ανάστατοι οι κάτοικοι

Αφγανιστάν: 12 αστυνομικοί σκοτώθηκαν, οι επτά σε ενέδρα των Ταλιμπάν

ΗΠΑ: Μέχρι χθες είχαν χορηγηθεί συνολικά 228,7 εκατ. δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης