Η Ρίτα Όρα κατέψυξε τα ωάριά της και είναι έτοιμη να κάνει «μεγάλη» οικογένεια με τον Τάικα

Η Ρίτα Όρα κατέψυξε τα ωάριά της και είναι έτοιμη να κάνει «μεγάλη» οικογένεια με τον Τάικα

Η δημοφιλής τραγουδίστρια από το Κόσσοβο προχώρησε για δεύτερη φορά στην κατάψυξη των ωαρίων της - «Εμείς οι γυναίκες πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας, γιατί νομίζουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε στον κόσμο μία ζωή, οπότε, δεν ήθελα να ανησυχώ άλλο γι' αυτό»,  τόνισε

rita_ora_art
Η Ρίτα Όρα θέλει να γίνει μητέρα και φροντίζει να είναι προετοιμασμένη γι' αυτό σε κάθε περίπτωση.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η γνωστή τραγουδίστρια από το Κόσσοβο είχε καταψύξει τα ωάριά της, όταν ήταν ακόμα 24 ετών και επανέλαβε τη διαδικασία ξανά στα 27 της χρόνια.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Independent, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια.

«Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας, γιατί νομίζουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε στον κόσμο μία ζωή. Οπότε, δεν ήθελα να ανησυχώ άλλο γι' αυτό και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», είχε πει η Ρίτα Όρα.

Κλείσιμο


Έχοντας βρει πάντως τον έρωτα στα μάτια του Τάικα Γουάιτιτι, η ίδια νιώθει όλο και πιο σίγουρη ότι έκανε το σωστό πράγμα.

«Δεν περίμενα να βρω την αγάπη στην Αυστραλία, ούτε την έψαχνα. Θεωρώ ότι για να προστατεύσεις κάτι, για το οποίο νοιάζεσαι, πρέπει να έχεις μία αίσθηση της ιδιωτικότητας. Δε θα ήξερα τίποτα απ' όλα αυτά, αν δεν περνούσα όσα έχω περάσει μέχρι σήμερα», είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της.


Αν και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σχέση τους προχωράει υπερβολικά γρήγορα, εκείνοι δε δείχνουν να νοιάζονται. Αντιθέτως, σκέφτονται ήδη το ενδεχόμενο του γάμου.

«Ο Τάικα τη φωνάζει "γυναίκα" του και εκείνη έχει αναφέρει πολλές φορές ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος άντρας για εκείνη. Αν και όλοι την προειδοποιούν ότι ο Τάικα απλώς "παίζει", δεν ακούει κανέναν. Είναι απολύτως σίγουρη για εκείνον», είχε αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο New Idea.




Ειδήσεις σήμερα:

Οι συλληφθέντες «θεματοφύλακες» αρνήθηκαν μέχρι και το τεστ κορωνοϊού για να μεταβούν στα δικαστήρια

Αλεξανδρούπολη: Συντετριμμένος ο πατέρας της 29χρονης - «Τη χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της, τα επεισόδια βίας ήταν συνεχή»

Από το Ιόνιο και την Ήπειρο ξεκίνησε η κακοκαιρία - Προειδοποίηση από το «112» σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης