Τζώρτζια Κεφαλά: «Η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»

Τζώρτζια Κεφαλά: «Η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως»

«Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου, άνοιξε ένα δρόμο στον τρόπο που τραγουδιόταν η ποπ ροκ μέχρι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπλε___Τον_ιδιο_το_Θεο___Diesi_in_Concert_0-8_screenshot
Η Τζώρτζια Κεφαλά μίλησε για την καριέρα της στο τραγούδι και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτό.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για τις πρώτες της εμφανίσεις, ενώ αποκάλυψε πως στην αρχή δεν της άρεσε η φωνή της, κάνοντας μια χιουμοριστική δήλωση.

«Στις ερασιτεχνικές μου εμφανίσεις πάντα ανέβαινα στη σκηνή με τρομερή συστολή. Δεν πίστευα ότι ήταν ωραία η φωνή μου, μου φαινόταν πολύ βάρια. Έλεγα “γιατί τα άλλα κορίτσια τραγουδάνε σαν άγγελοι κι εγώ σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως;”», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα να δουλεύω σε θέατρα και η πρώτη αγγελία που άνοιξα ήταν οι "Δαίμονες" Δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία σχέση με την Άννα Βίσση και μου έλεγε ”Κάνε κάτι, κυνήγησε το”».

Στη συνέχεια, η Τζώρτζια των «Μπλε» θυμήθηκε τις άβολες στιγμές και τα ευτράπελα που έχει ζήσει πάνω στη σκηνή, λέγοντας: «Όταν τραγουδούσα με τη Γλυκερία, τον Τουρνά, τον Βαρδή και την Ελένη Δήμου, είχα πατήσει λάδι από τον καπνό που έβγαινε και έπεσα στη σκηνή. Άλλο ένα ευτράπελο ήταν με τον Μιμή Πλέσσα, όταν μου έφυγε το ντέφι από το χέρι, χτύπησε στην σκηνή και ήρθε ξανά στο χέρι μου».

Τέλος για το συγκρότημα που τραγουδούσε, τους «Μπλε», αλλά και την σύγκριση με την Θεοδοσία Τσάτσου που την προβλημάτισε, η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε: «Στο ξεκίνημα της καριέρας μου καθάριζα σκάλες και έκανα baby sitting. Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου.

Η Θεοδοσία Τσάτσου άνοιξε ένα δρόμο, στον τρόπο που τραγουδιόταν η ποπ ροκ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα δυο πρώτα χρόνια στους «Μπλε» ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγει από τη συνείδηση του κόσμου, ότι έχει γίνει μία αλλαγή. Άνθρωποι του χώρου μας έλεγαν πως κάνεις δεν πρέπει να καταλάβει, ότι έφυγε η Θεοδοσία», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από την πιο πρόσφατη συνέντευξή της

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckjrark21r5l)




Ειδήσεις σήμερα:

Αποδυναμωμένος ο Τζόνσον - Δύο στους πέντε βουλευτές του θέλουν την αποπομπή του


Πόσα «voucher» θα δικαιούστε για αλλαγή POS, ταμειακών και ηλεκτρονικά τιμολόγια


Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης