Το συγκινητικό μήνυμα της Τζώρτζιας Κεφαλά για τον 21χρονο που «χάθηκε» στα Τζουμέρκα - «Κάθε λέξη μετράει»

Το συγκινητικό μήνυμα της Τζώρτζιας Κεφαλά για τον 21χρονο που «χάθηκε» στα Τζουμέρκα - «Κάθε λέξη μετράει»

Δείτε την ανάρτησή της

tzortzia
Με μία νέα ανάρτηση η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε ευχαρίστησε το κοινό για την στήριξή του στην οικογένεια του άτυχου σκιέρ, Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα που είχε στα Τζουμέρκα.

Όπως και έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια ήταν η νονά του άτυχου παιδιού. Μετά το δημόσιο ξέσπασμά της στα social media σχετικά με τις παραλείψεις και τα λάθη που έγιναν και κόστισαν τελικά, τη ζωή του σκιέρ, η Τζώρτζια Κεφαλά ευχαριστεί τώρα τον κόσμο για την στήριξή του με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Να ξέρετε πως αυτό που κάνατε ήταν όχι μόνο συγκινητικό, όχι μόνο θεραπευτικό, αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο! Και η ταλαιπωρημένη οικογένεια του Ερμή και όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν αισθανθήκαμε την βαθιά και ειλικρινή λύπη σας. Ακόμα και η βαθιά σας απόγνωση και ανησυχία για αυτό που ζούμε είναι ελπιδοφόρα. Τα διαβάσαμε όλα. Κάθε σας μήνυμα. Είναι παρήγορο πως οι φωνές των ανθρώπων που ζουν σε άλλη πραγματικότητα, είναι πολύ πιο λίγες. Και όσο εμείς παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας τόσο λιγότερες θα γίνονται. Κάθε λέξη μετράει. Κάθε πράξη μετράει ακόμα περισσότερο. Μην αισθάνεστε ότι η φωνή σας είναι αδύναμη! Μην αισθάνεστε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Κάθε άλλο! Ο πατέρας του Ερμή, ο Γιάννης, ήδη σκέφτεται να φτιάξει την καλύτερη διασωστική ομάδα βουνού.. σίγουρα με τις φωνές τις δικές μας και των ορειβατικών συλλόγων ενωμένες θα καταφέρουμε όλοι να χρησιμοποιούμε το αυτονόητο δικαίωμά μας να χαιρόμαστε τα Ελληνικά βουνά και τις θάλασσες. Αυτά που ακούγονται για αχρείαστες και ακριβές διασώσεις είναι ανυπόστατα. Έχετε ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην περίθαλψη και δικαίωμα να πηγαίνετε όπου σας επιτρέπουν οι δυνάμεις σας. Τα έσοδα από τα πολυδιαφημιζόμενα βουνά και τις θάλασσές μας είναι τεράστια! Πίστεψε ποτέ κανείς ότι δεν υπάρχουν λεφτά για την υγεία και την παιδεία;;; Υπάρχουν, απλά δεν είναι για τα μούτρα μας! Έχουμε υποχρέωση να περιθάλπουμε τους ταξιδιώτες (που έτσι κι αλλιώς είναι ασφαλισμένοι για να ταξιδέψουν) και τους πολίτες αυτής της χώρας. Το πληρώνουμε μια ζωή αυτό! Όταν το χρειαστούμε δεν το έχουμε όμως. Μία φωτοβολίδα κοστίζει 8 ευρώ. Κι όμως δεν υπήρχε και ανάβανε ξερόχορτα στο βουνό.. τι να λέμε τώρα.. Σε λίγο θα μας πείσουν πως επειδή το κάπνισμα είναι επικίνδυνη δραστηριότητα δεν θα πρέπει να περιθάλπουμε τους καρκινοπαθείς καπνιστές επειδή κοστίζει! Κάπως έτσι! Και κάπως έτσι ο Ιπποκράτης θα κλαίει πάνω απ' τα συντρίμια του καπιταλισμού..».

Δείτε την ανάρτησή της:



Στην προηγούμενή της ανάρτηση, η τραγουδίστρια απευθύνει δριμύ κατηγορώ ενάντια σε όσους συντόνισαν την επιχείρηση διάσωσης του 21χρονου, καθώς από τα λάθη και τις παραλείψεις τους -σημειώνει η ίδια- χάθηκε άδικα ο νεαρός ορειβάτης.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης