Ο Πιτ Ντέιβιντσον απαντά στους ισχυρισμούς ότι η Καρντάσιαν του κάνει πλύση εγκεφάλου

Ο Πιτ Ντέιβιντσον απαντά στους ισχυρισμούς ότι η Καρντάσιαν του κάνει πλύση εγκεφάλου

Άτομα από το περιβάλλον του κωμικού υποστηρίζουν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα «κάνει κουμάντο» στη ζωή του κι είναι η αιτία που μετακόμισε κι άφησε τη δουλειά του

kardashian-davidson34
Ενώ οι φίλοι του ανησυχούν ότι η Κιμ Καρντάσιαν του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου, ο Πιτ Ντέιβιντσον το αρνείται κατηγορηματικά και υποστηρίζει πως είναι απλώς ερωτευμένος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, οι φίλοι του γνωστού κωμικού ανησυχούν ότι ο σταρ δεν είναι πια ο ίδιος και φέρεται σαν «ρομπότ της Κιμ».

Μάλιστα, αναφέρουν για εκείνον ότι είναι ικανός να πουλήσει και την ψυχή του για την αγαπημένη του, καθώς «εγκατέλειψε τη ζωή του στη Νέα Υόρκη», αλλά και τη δουλειά του στο «Saturday Night Live», μετά από 8 σεζόν.

Ο ίδιος ωστόσο, απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς, ενώ εκπρόσωπός του δήλωσε στη Mirror πως «δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας σε αυτό».

Κλείσιμο
Αν και το περιβάλλον του αρχικά, ένιωθε χαρά για εκείνον και επιβράβευε συνεχώς τη σχέση του με τη διάσημη τηλεπερσόνα, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

«Στην αρχή, ήταν εκείνος το "αφεντικό" της σχέσης, όμως αυτό έχει αλλάξει. Η Κιμ "τρέχει" τη ζωή του πλέον. Τον έπεισε να ξεριζωθεί από τη Νέα Υόρκη και να πάει κοντά της, στην Καλιφόρνια. Του πρότεινε μέχρι και να παρατήσει τη δουλειά του στο SNL. Όλοι ξέρουν ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένας από τους πιο έξυπνους χαρακτήρες στον κόσμο τ5ης ψυχαγωγίας», είπε πηγή από το περιβάλλον του στο Heat.

Η σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν ξεκίνησε κατά τα τέλη του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, με τους δυο τους να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έναν μήνα μετά.


Ωστόσο, η διάσημη τηλεπερσόνα του ριάλιτι «Kardashians» έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram με τον Πιτ Ντέιβιντσον, πριν από περίπου δύο μήνες.

Μάλιστα, σε επεισόδιο του νέου της ριάλιτι, δήλωσε ξεκάθαρα πως «δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου».

«Πιστεύω πολύ στην αγάπη. Οπότε, ναι ελπίζω να έρθει ένας ακόμα γάμος για εμένα. Ίσως η τέταρτη φορά να είναι το τυχερό μου», είχε πει η διάσημη τηλεπερσόνα.

The Kardashians | Kim Believes In Love | Hulu



Ειδήσεις σήμερα:

Αυστηρή απάντηση Μητσοτάκη στην Άγκυρα - Ετοιμότητα «επί του πεδίου», συνέχεια στη διεθνοποίηση των προκλήσεων

Σκληρό παζάρι με όπλο την επισιτιστική κρίση από Μόσχα – Παρέμβαση ΝΑΤΟ ζητά το Κίεβο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης