Είναι και επίσημα πλέον μαζί... Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον

Είναι και επίσημα πλέον μαζί... Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον

Δείτε το στιγμιότυπο που έκανε την σχέση τους και Instagram official

kim-kardashian-davidson3
Οι φήμες που ήθελαν την Κιμ Καρντάσιαν να βγαίνει με τον Πιτ Ντέιβιντσον όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν, αλλά η σχέση τους έγινε και Instagram official.

Πριν λίγες ημέρες, οι παπαράτσι εντόπισαν την πρώην κυρία Γουέστ να απολαμβάνει την συντροφιά του νεαρού ηθοποιού στο ιταλικό εστιατόριο Campania, όπου και δείπνησαν μαζί.


Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι φήμες παρέμεναν «φήμες» και κανείς από τους δύο δεν είχε κάνει κάποια κίνηση που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί.

Πλέον όμως, η σχέση τους είναι επίσημη κι αν η νέα τους κοινή εμφάνιση, κατά την οποία περπατούσαν χεράκι-χεράκι στους δρόμους του Λος Άντζελες δεν αρκεί για να το επιβεβαιώσει, τότε υπάρχει κι ένα ακόμα στιγμιότυπο...

Κλείσιμο
Το ζευγάρι γιόρτασε μαζί τα γενέθλια του Πιτ Ντέιβιντσον, ενώ στην παρέα τους βρέθηκαν επίσης ο ράπερ Φλέιβορ Φλαβ του συγκροτήματος Public Enemy και η μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ.


Μάλιστα, οι τέσσερις τους δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί και έτσι το νέο στιγμιότυπο, που ανάρτησε ο ράπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Κιμ Καρντάσιαν δίπλα στον Πιτ Ντέιβιντσον κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Φλέιβορ Φλαβ έγραψε: «Γιορτάζοντας τα γενέθλια του αγαπημένου μου υιοθετημένου γιου με τους θρύλος, Κιμ Καρντάσιαν και Κρις Τζένερ». 



Η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει ανανεωμένη δίπλα στο νέο της σύντροφο, με τις φωτογραφίες των παπαράτσι που τη δείχνουν να χαμογελάει συνεχώς να μιλούν από μόνες τους. Άλλωστε, η ζωή προχωράει και μετά τον χωρισμό και ο πρώην σύζυγός της Κάνιε Γουέστ έδειξε ήδη ότι έχει γυρίσει ήδη σελίδα στην ζωή του, μετά την κοινή του εμφάνιση με το 22χρονο μοντέλο, Βινέτρια.   





Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο κύμα μέτρων με το βλέμμα στα Χριστούγεννα - Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει από τη Δευτέρα

Φθινοπωρινό σκηνικό και συννεφιά το πρωί, «ανοίγει» ο καιρός προς το μεσημέρι

Συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος για τα νέα μέτρα εισόδου στους ναούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης