Κέιτλιν Τζένερ: Η Κιμ είναι ευτυχισμένη με τον Πιτ, ο Κάνιε ήταν τόσο περίπλοκος

Κέιτλιν Τζένερ: Η Κιμ είναι ευτυχισμένη με τον Πιτ, ο Κάνιε ήταν τόσο περίπλοκος

Η 72χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πώς διαχειρίστηκε την αλλαγή φύλου με τα παιδιά της

jenner-pete-kanye
«Είμαι πολύ χαρούμενη για την Κιμ», δήλωσε πρόσφατα η Κέιτλιν Τζένερ για τη σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον και είπε πόσο πολύ διαφέρει ο τελευταίος από τον  Κάνιε Γουέστ. 

Μιλώντας στο podcast «The Pivot» η 72χρονη Τζένερ είπε ότι ο 28χρονος κωμικός είναι «πολύ διαφορετικός τύπος από αυτόν που θα επέλεγε κανονικά η Κιμ αλλά έχει περάσει πολλά με τους άντρες με τους οποίους ήταν μαζί... ειδικά ο Κάνιε ήταν πολύ περίπλοκος τύπος».

Η χρυσή ολυμπιονίκης συνέχισε: «Μου αρέσει πολύ ο Κάνιε, τα πήγαινα τόσο καλά μαζί του, οι δυο μας τα πηγαίναμε τέλεια μαζί. Ακόμα και όταν έκανα τη μετάβασή μου, ήταν τόσο πολύ στο πλευρό μου... αλλά ήταν πολύ δύσκολο να ζήσω μαζί του. Και ο Πιτ διαφέρει από εκείνον 180 μοίρες. Εννοώ πρώτα απ' όλα, της φέρεται τόσο καλά ... Η Κιμ είναι τόσο ευτυχισμένη και της αξίζει να είναι ευτυχισμένη».

Η 41χρονη τηλεπερσόνα ήταν παντρεμένη με τον 44χρονο Γουέστ από το 2014 έως το 2021 και το διαζύγιό τους βγήκε πριν από μερικούς μήνες.



Από άνδρας... γυναίκα - Πώς διαχειρίστηκε την αλλαγή φύλου και πώς το είπε στα παιδιά της
Η Κέιτλιν εκτός από το να μιλήσει για την προσωπική ζωή της Καρντάσιαν μίλησε και για το πώς αντέδρασε η οικογένειά της, στη μετάβασή της. Η γεννημένη στη Νέα Υόρκη Τζένερ αποκάλυψε, ότι το είπε στα παιδιά της πιάνοντάς τα ένα ένα ξεχωριστά.

«Κάποια παιδιά ήταν πιο εύκολα από άλλα», είπε, προσθέτοντας ότι φοβήθηκε περισσότερο να το πει στις μικρότερες κόρες της, Κένταλ και Κάιλι. «Όλες φοβόντουσαν για μένα, φοβόντουσαν τι θα συμβεί. Και δεν τις κατηγορώ, φοβήθηκα κι εγώ», παραδέχτηκε η τηλεπερσόνα.

«Δεν θα το έκανα αν όλες δεν έλεγαν ότι είναι εντάξει. Δεν ήμουν ευτυχισμένη. Η ουσία είναι ότι ήθελαν να είμαι ευτυχισμένη», συμπλήρωσε η Κέιτλιν Τζένερ.


Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης