Ένα πεντάχρονο παιδί έχασε το χαμόγελό του μετά από επίθεση του σκύλου του - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένα πεντάχρονο παιδί έχασε το χαμόγελό του μετά από επίθεση του σκύλου του - Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο μικρός Μπράντλεϊ χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για τρεις ώρες, ενώ η μητέρα του δηλώνει ότι ο γιός της θα χρειαστεί και άλλες επεμβάσεις στο μέλλον - Η οικογένεια αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στο σκυλί

pjimage__12_
Το χαμόγελό του έχασε ένα 5χρονο αγόρι μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον σκύλο του ενώ έβλεπαν μια παιδική ταινία στο κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τους γονείς του Μπράντλεϊ Μάνιον, στις 8 Ιανουαρίου άκουσαν φωνές από την κρεβατοκάμαρα και όταν μπήκαν στο δωμάτιο του 5χρονου είδαν τον «Μάρλεϊ», ένα ημίαιμο Mountain Cur, να έχει αρπάξει από το μάγουλο τον μικρό και να μην τον αφήνει.

Ο πατέρας του αγοριού, ο 34χρονος Κρίστοφερ, όταν απομάκρυνε το παιδί από τον σκύλο διαπίστωσε ότι του μάγουλο του γιού του ήταν κομμένο.

«Η δεξιά πλευρά του προσώπου του Μπράντλεϊ μετά την επίθεση του 3χρονου σκύλου παρέμενε κρεμασμένη. Το στόμα του έχει μείνει παράλυτο στη μία πλευρά λόγω ρήξης συνδέσμων. Ήταν εντελώς σκισμένο, ώστε να μπορείτε να δείτε τα δόντια του μέσα από το μάγουλό του. Υπήρχε αίμα παντού, σε όλο τον Μάρλεϊ και στο κρεβάτι», περιγράφει στη «SUN» η μητέρα του άτυχου αγοριού, η 35χρονη Αμάντα Ντάλι από το Μισούρι των ΗΠΑ.

5χρονος


Κλείσιμο
Ο μικρός Μπράντλεϊ χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για τρεις ώρες, ενώ η μητέρα του δηλώνει ότι ο γιός της θα χρειαστεί και άλλες επεμβάσεις στο μέλλον.

5χρονος2


«Δεν μπορεί να χαμογελάσει, είναι σαν να έχει παραλύσει η μία πλευρά του προσώπου του», ανέφερε η Αμάντα η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο «γλυκός και προστατευτικός σκύλος της οικογένειας», όπως τον περιέγραψε, επιτέθηκε στο παιδί της.

5χρονοσ-μαμα


Μάλιστα, όπως είπε, τα άλλα τρία αδέλφια του Μπράντλεϊ έπρεπε να πείσουν τον πατέρα τους να πάρει πριν από δυο χρόνια το σκυλάκι, καθώς ο Κρίστοφερ ήταν αρνητικός επειδή είχε δεχθεί και ο ίδιος επίθεση από ένα Χάσκι και δεν του άρεσαν τα σκυλιά.

5χρονος3


Ο 5χρονος Μπράντλεϊ προσπάθησε να πείσει τους γονείς του ότι ο «Μάρλεϊ» δεν ήθελε να του επιτεθεί, όμως η οικογένεια αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στο σκυλί.

5χρονος4




5χρονοσ-μαμα

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Θέλει να βγει κι από πάνω η Άγκυρα - «Ισορροπία» στις πολιτικές των ΗΠΑ έναντι Ελλάδας και Τουρκίας ζητά ο Τσαβούσογλου

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση και η… μαντάμ Ζαΐρα - Δείτε βίντεο

Άιντραχτ: Η απονομή του τροπαίου και οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Europa League - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης