Πιτ Ντέιβιντσον: Οι φίλοι του προσπαθούν να τον προστατεύσουν από την «κατάρα των Καρντάσιαν»

Πιτ Ντέιβιντσον: Οι φίλοι του προσπαθούν να τον προστατεύσουν από την «κατάρα των Καρντάσιαν»

Το περιβάλλον του ηθοποιού επιμένει να μην εμφανιστεί στο «The Kardashians» για να μην έχει την ίδια τύχη με τους προηγούμενους συντρόφους των διάσημων αδερφών

Pete-Davidson
Ο στενός κύκλος του Πιτ Ντέιβιντσον, συντρόφου της Κιμ Καρντάσιαν, του λέει να μην εμφανιστεί στη νέα τηλεοπτική εκπομπή «The Kardashians» στο Hulu, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Page Six , το περιβάλλον του Πιτ τάσσεται ενάντια στο ενδεχόμενο της εμφάνισης του στο The Kardashians , παρά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η πρεμιέρα, κάνοντας λόγο για μία «κατάρα». Οι φίλοι του 28χρονου κωμικού προσπαθούν να πείσουν τον Πιτ, πρώτον επειδή η καριέρα του αυτή τη στιγμή είναι στα ύψη και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω προβολή και δεύτερον, θα μπορούσε αυτό να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τη σχέση του με τη διάσημη τηλεπερσόνα.





Αυτή η «κατάρα των Καρντάσιαν», εξηγεί  πηγή στο πρακτορείο,  έχει να κάνει με τους υπόλοιπους συντρόφους των Καρντάσιαν, που όταν εμφανίστηκαν στο «Keeping Up With The Kardashians» ήρθαν αμέσως «σύννεφα» στις σχέσεις τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν, όλα τα ζευγάρια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κλείσιμο


Μπορεί η σχέση του Πιτ με την Κιμ να είναι στην καλύτερή τους φάση, αλλά οι παραπάνω ισχυρισμοί έχουν μία βάση αν σκεφτεί κανείς, πώς εξελίχθηκαν οι σχέσεις των αδελφών της οικογένειας με τους Λαμάρ Όντομ, Σκοτ Ντίσικ, Κάνιε Γουέστ και Τρίσταν Τόμπσον, που συμμετείχαν στο ριάλιτι.



«Είναι ένας σίγουρος τρόπος να σκοτώσεις τη σχέση», ανέφερε πηγή στο Page Six. «Η συμμετοχή στο σόου αποδεκατίζει κάθε άντρα» κατέληξε.

Η ίδια πηγή, που φαίνεται να γνωρίζει αρκετά καλά τον ηθοποιό ανέφερε στη συνέχεια ότι: «Η καριέρα του έχει απογειωθεί, τι το χρειάζεται αυτό»;



«Πριν γνωρίσει την Κιμ, κανείς δεν ήξερε τι έκανε ο Πιτ όλη την ώρα», δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι το ριάλιτι θα στρέψει την προσοχή στο ειδύλλιό τους και αυτό θα τους στερήσει πολύ την ιδιωτικότητα που τόσο απολαμβάνουν τώρα.


Όσο για την Κιμ, άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της ανέφερε, ότι η ίδια αδιαφορεί για την ενδεχόμενη εμφάνιση του Πιτ στο «The Kardashians».

Η λεγόμενη «κατάρα των Καρντάσιαν» δεν είναι μία φράση που ακούγεται για πρώτη φορά. Οι θαυμαστές της σειράς, ξεκίνησαν να μιλούν για αυτό, όταν οι σχέσεις των διάσημων γυναικών και αδερφών άρχισαννα καταρρέουν η μία μετά την άλλη, όταν οι σύντροφοί τους εμφανίζονταν στο ριάλιτι.





Ειδήσεις σήμερα:

Νέο οικονομικό πακέτο ύψους 500 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία

Η φωτογραφία που εκθέτει τον Λαβρόφ: Πλάι πλάι με την «ερωμένη» του και μία πορνοστάρ σε επίσημο ταξίδι

Ο Μάικ Τάισον γρονθοκόπησε επιβάτη αεροπλάνου και τον άφησε αιμόφυρτο - Δείτε βίντεο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης