Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Νοσοκόμα έψαχνε μέσα στο διαλυμένο σπίτι το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού

Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Νοσοκόμα έψαχνε μέσα στο διαλυμένο σπίτι το κομμένο δάχτυλο του ηθοποιού

Διίστανται οι απόψεις για τον τραυματισμό του ηθοποιού – Τι λέει ο γιατρός που περιποιήθηκε το τραύμα του - «Έκανα τρεις επεμβάσεις, παραλίγο να χάσω το δάχτυλό μου», λέει ο Τζόνι Ντεπ

johnny_depp_amber_heard_art
Το δικαστικό θρίλερ για τη συκοφαντική δυσφήμιση του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο γιατρός του χολιγουντιανού σταρ μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τις πρώτες βοήθειες που του πρόσφερε όταν η πρώην σύζυγός του του έκοψε το δάχτυλό του μετά από έναν εκρηκτικό καβγά που είχαν το 2015.

Στην κατάθεσή του που ηχογραφήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου και παίχτηκε σε δικαστήριο της Βιρτζίνια χθες, ο Dr David Kipper αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε πώς τραυματίστηκε το δάχτυλο του Ντεπ όταν κλήθηκε να περιποιηθεί την πληγή τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία.

Ο γιατρός αναφέρθηκε στην κατάθεσή του στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του ίδιου και του Ντεπ, στον οποίο ο ηθοποιός είχε πει ότι έκοψε το δάχτυλό του. Σε αυτό το σημείο ο Dr David Kipper είπε: «Νομίζω ότι αυτό έλεγε, ναι».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιατρός, ο Ντεπ έστειλε μήνυμα στον Kipper μετά το περιστατικό λέγοντας: «Έκοψα την κορυφή του μεσαίου μου δακτύλου… Τι να κάνω;». Εκτός φυσικά από το να πας σε νοσοκομείο….. Ντρέπομαι τόσο πολύ που μπήκα σε οτιδήποτε μαζί της… Γ@@ω τον κόσμο. JD».

Μια εβδομάδα μετά την επείγουσα επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο Ντεπ έστειλε και πάλι μήνυμα στον γιατρό του: «Σας ευχαριστώ για όλα. Έχω κόψει το αριστερό μεσαίο δάχτυλο του χεριού μου ως υπενθύμιση ότι δεν πρέπει ποτέ ξανά να κόψω το δάχτυλό μου!!! Σ’ αγαπώ, αδερφέ. Johnny».

Ο Kipper είπε επίσης ότι ο Ντεπ είχε πει σε έναν γιατρό ότι είχε κόψει το δάχτυλό του με ένα μαχαίρι.
Κλείσιμο
daxtylo
Σοκάρει η φωτογραφία με το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ


Δήλωσε επίσης κατηγορηματικά ότι δεν είδε κανένα τραυματισμό στην Χερντ εκείνη τη στιγμή και ότι το κομμένο δάχτυλο του Ντεπ βρέθηκε από έναν σεφ στην κουζίνα τους.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του Kipper, παρατήρησε σπασμένα γυαλιά στο σπίτι του πρώην ζευγαριού, αλλά δεν γνώριζε από πού προέρχονταν. Είπε επίσης ότι «υπήρχε παντού αίμα μέσα στο σπίτι».

Ο Ντεπ έχει πει στο παρελθόν ότι ο τραυματισμός στο δάχτυλό του προήλθε όταν η Χερντ «του πέταξε ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι βότκας», το οποίο του έκοψε το δάχτυλο.



Κόντεψα να χάσω τη ζωή μου
Ο Ντεπ μιλώντας για την περιπέτεια με το δάχτυλό του είπε: «Έπρεπε να κάνω τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να ανακατασκευάσω το δάχτυλό μου και κόλλησα MRSA (βαριάς μορφής σταφυλόκοκκος) τρεις φορές. Φοβόμουν ότι θα έχανα το δάχτυλό μου, το χέρι και τη ζωή μου».

Σε άλλο σημείο της δικαστικής διαμάχη του πρώην ζευγαριού η νοσοκόμα του Τζόνι Ντεπ θυμήθηκε ότι χρειάστηκε να ψάξει σε ένα κατεστραμμένο σπίτι στην Αυστραλία για το κομματάκι που έλειπε από το δάχτυλο του ηθοποιού.

Η Λόιντ είπε ότι έφτασε στο σπίτι όπου έμενε ο Ντεπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και βρήκε μόνο μια διαλυμένη τηλεόραση και γράμματα στους τοίχους.

Τα χέρια του Ντεπ ήταν καλυμμένα με μπογιά και βρωμιά, κατέθεσε στην κατάθεση της 8ης Μαρτίου που έπαιξε στο δικαστήριο. «Θυμάμαι ότι έψαχνα για το δάχτυλό του στον κάτω όροφο», είπε η Λόιντ στο βίντεο. «Το σπίτι ήταν ένα χάος».

Ειδήσεις σήμερα:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του


Moskva: Γιατί οι Ρώσοι δεν θα πουν ποτέ την αλήθεια για το πώς βυθίστηκε


«Είμαι ένας μοναχός που ασχολείται με τη μόδα και το μακιγιάζ»: Η ιστορία ενός βουδιστή που κατέρριψε τα στερεότυπα των φύλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης