Survivor - Νίκος Αντωνόπουλος: «Ένιωσα τεράστια αδικία που έφυγα εγώ κι έμεινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ»

Survivor - Νίκος Αντωνόπουλος: «Ένιωσα τεράστια αδικία που έφυγα εγώ κι έμεινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ»

Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας μίλησε για τον τσακωμό του με τον Κατσαούνη, τον λόγο που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και φυσικά... τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

nikosantonoopoylo
Δύο ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, o Νίκος Αντωνόπουλος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη.

Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αναφέρθηκε αρχικά, στον καβγά του με τον Γιώργο Κατσαούνη.

«Ο Γιώργος μου είχε αναφέρει κι αυτός ότι του αρέσει η ιστορία και μου έκανε κάποιες συζητήσεις. Όταν ήμασταν μέσα στη βάρκα, λοιπόν, πιάσαμε ένα εσωτερικό θέμα για τον Μέγα Αλέξανδρο και κάποιες μάχες. Ο Γιώργος μία συγκεκριμένη μάχη δεν την ήξερε και σε κάποια φάση μου λέει "είσαι χαζός και βγάζεις κόμπλεξ". Και του λέω "στο χωριό σου...". Είναι μία φράση, την οποία δεν την είπα για το χωριό του συγκεκριμένα, το λέμε και αυθόρμητα καμιά φορά», εξήγησε αρχικά .

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjaq4ej60gq9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μετά από αυτό, ο Γιώργος συνέχισε να μου λέει χοντρές κουβέντες, τις οποίες δεν θα ήθελα τώρα να τις μεταφέρω στην τηλεόραση. Δεν το συνέχισα όμως, και τώρα γύρισε και είπε ότι τον αποκάλεσα "βλάχο". Δεν το είπα ποτέ αυτό και το έχω ορκιστεί κιόλας. Προς Θεού, δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, αλλά ούτε θα ορκιζόμουν χωρίς λόγο».

Όπως ανέφερε αργότερα: «Εγώ δεν μπήκα στο Survivor για να δείξω τις γνώσεις μου στην ιστορία. Μπήκα για να αγωνιστώ στον στίβο μάχης και να βιώσω όλες αυτές τις κακουχίες του παιχνιδιού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjaq09p02689)

Ο ίδιος θεωρεί πάντως, πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν άδικο και θεώρησε πως θα έπρεπε να φύγει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και όχι εκείνος.

«Όταν είδα την τετράδα, πίστευα πως θα μείνω στο παιχνίδι. Αγωνιστικά ήμουν καλύτερος από τους τρεις παίκτες, με τους οποίους ήμασταν μαζί υποψήφιοι. Σίγουρα όμως, έπαιξε ρόλο το κομμάτι του ριάλιτι. Σίγουρα το σόου που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέτρησε. Όλα αυτά που έκανε, μπορεί να είχαν δημιουργήσει εντάσεις στην ομάδα του, αλλά όπως φαίνεται αρκετή μερίδα του κοινού αρέσκεται σε αυτές τις συμπεριφορές. Νομίζω πως αυτό ήταν κάτι που τον βοήθησε στην ψηφοφορία», τόνισε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, δήλωσε επίσης: «Τον είχα δει τυχαία σε κάποια βίντεο, τότε που είχε γίνει viral με κάτι κοιλιακούς. Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή. Έθιξε έννοιες πολύ βαριές. Ποιος είναι αυτός και τι ξέρει για τις κακουχίες που έχει περάσει ο καθένας μας; Δεν σεβάστηκε ούτε τον θάνατο του πατέρα του Τάκη. Ένιωσα τεράστια αδικία που έφυγα εγώ κι έμεινε ο Κωνσταντίνος. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να δημιουργώ τσακωμούς κι ίντριγκες για να πάρω την εύνοια του τηλεοπτικού κοινού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjapvh3kvmoh)



Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Σοϊγκού: Το θρίλερ με την ανακοπή «όχι από φυσικά αίτια» και τα σενάρια για μαζικές εκκαθαρίσεις του Πούτιν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια


Σταύρος Λογαρίδης: Η δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που σημάδεψε τη ζωή και την καριέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης