Γιώργος Κατσαούνης σε Άρη Σοϊλέδη: «Μάζεψε το στόμα σου»
«O Εμμανουήλ μίλησε, τις πονηριές των μπλε δεν θα τις ανεχτώ εγώ» είπε σε αρκετά υψηλούς τόνους ο παίκτης της κόκκινης ομάδας - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητό, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε, ότι άκουσε τους συμπαίκτες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να τον προτρέπουν να μην αγωνιστεί. Για αυτόν τον λόγο ζήτησε από τον Εμμανουήλ να μιλήσει ανοιχτά για να βγουν στο φως οι προθέσεις της ομάδας του.
Οι παίκτες της μπλε ομάδας ωστόσο, αρνήθηκαν κάτι τέτοιο με τον Άρη Σοϊλέδη να απαντά, ότι του είπαν να μην αγωνιστεί αν νιώθει πως δεν μπορεί λόγω του τραυματισμού του.
Ωστόσο, τα λόγια του δεν έπεισαν τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος ξέσπασε, λέγοντας: «O Εμμανουήλ μίλησε. Τις πονηριές των μπλε δεν θα τις ανεχτώ εγώ. Άρη μάζεψε το στόμα σου. Δεν λέω ότι δεν λέει ψέματα αλλά σήμερα δεν λέει». Η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια, με τον Γιώργο Λιανό να επεμβαίνει, για να μην συνεχιστεί η ένταση.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.