Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση μιλάει για τη ζωή της ως νέα μαμά

Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση μιλάει για τη ζωή της ως νέα μαμά

Διοργάνωσε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απάντησε σε όλες τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων

kourkoulou-112
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της, καθώς στις 21 Μαρτίου γεννήθηκε ο γιος της Νίκος Βασιλειάδης-Κούρκουλος και καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η 28χρονη κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να θηλάζει το μωρό της και διοργάνωσε ένα Q&A, στο οποίο οι διαδικτυακοί της φίλοι, της έκαναν ερωτήσεις για την εμπειρία της ως νέα μαμά.

278088432_950249058991724_6031423767874766114_n

Κλείσιμο
Για την εμπειρία του τοκετού, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση δήλωσε πως ήταν υπέροχη, ευχαριστώντας το μαιευτικό κέντρο και τη μαία της. Αναφορικά με τον θηλασμό, απάντησε πως είχε την υποστήριξη της μαίας της, Κατερίνας Γεωργακούλα, από την πρώτη στιγμή, συμπληρώνοντας πως η πρώτη εβδομάδα ήταν λίγο δύσκολη αλλά από εκεί και πέρα ήταν υπέροχα και τη διευκολύνει το γεγονός πως βρίσκονται συνέχεια κάπου (γραφείο, έξω, βουνό, σε φίλους). Τη συγκεκριμένη απάντηση, τη συνόδεψε με μία φωτογραφία με τον άντρα της, το παιδί τους αλλά και το σκυλάκι τους στην εξοχή.

Σε ερώτηση για το πώς είναι η νέα ζωή με τον μικρούλη, η ευτυχισμένη μητέρα απάντησε: «Είναι πανέμορφη! Έχει αϋπνίες και άγχη που δεν υπήρχαν πριν, αλλά τα συναισθήματα που βιώνουμε ξεπερνούν κάθε φαντασία».

erietta-1


H Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση είχε ανακοινώσει το ευτυχές γεγονός της γέννησης του παιδιού της με μία δημοσίευση που είχε κάνει στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης-Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος»



Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο διαδικτυακό περιοδικό «Go by Gonimotita», είχε αναφερθεί και στην απόφασή της να αποκτήσει παιδί, λέγοντας:

«Οι πρώτες συζητήσεις που κάναμε με τον Βύρωνα όσον αφορά την απόκτηση ενός παιδιού, έγιναν όταν ήμουν εγώ 24 ετών. Εκείνος, όντας 16 χρόνια μεγαλύτερός μου, αισθανόταν έτοιμος να γίνει πατέρας. Εγώ τότε ήθελα να ολοκληρώσω κάποιες δικές μου φιλοδοξίες, οι οποίες θα ήταν πιο δύσκολα υλοποιήσιμες μετά τον ερχομό ενός παιδιού. Συμφωνήσαμε λοιπόν να περιμένουμε και ξεκινήσαμε τις προσπάθειες μετά την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού μου στην Νέα Υόρκη, όταν ήμουν πια 26 και εκείνος 42. Εγώ μεγάλωσα με δυο γονείς που ήταν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και μας προσέφεραν απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξη που είχαμε ανάγκη ως παιδιά. Αυτό το περιβάλλον λειτούργησε ως έμπνευση για μένα, με αποτέλεσμα να θελήσω αρκετά νωρίς να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Βασικό ήταν, βέβαια, το ότι είχα την τύχη να γνωρίσω τον κατάλληλο άνθρωπο».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Nokia διακόπτει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία και απολύει 2.000 υπαλλήλους

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την 4η δόση του εμβολίου κατά της Covid στους 70-79

Ο Συκάρης κατέκτησε το Νταουλαγκίρι αλλά πέθανε - Το παιχνίδι της μοίρας και η νόσος των ορειβατών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης