Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση έγινε μαμά

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης-Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22» έγραψε στο Instagram

1231
Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει εδώ και δύο 24ωρα η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, η οποία έγινε μαμά.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το ευτυχές γεγονός.

«Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης-Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος», έγραψε στην ανάρτησή της.


Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Την είδηση ​​της εγκυμοσύνης της είχε ανακοινώσει η ίδια στις 17 Οκτωβρίου 2021, με ένα τρυφερό post στο Instagram, όπου πόζαρε αγκαλιά με τον σύζυγό της, 
Βύρωνα Βασιλειάδη.



Το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση δημοσίευσε  μία φωτογραφία μαζί με τον άνδρα της Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γυναικολόγο της, Κωνσταντίνο Πάντο, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Αν και η 28χρονη καλλονή φορά μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως ένα όμορφο χαμόγελο βρίσκεται στη χείλη της.

Κλείσιμο


Το εν λόγω στιγμιότυπο συνόδεψε με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί τον γυναικολόγο της, εκφράζοντας τη στήριξή της προς το πρόσωπο του.

«Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου την προσέγγιση κατακρίναμε όλοι. Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις. Είναι, όμως, και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και για αυτό του χρωστάμε τα πάντα.

Αυτή η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό, αρχικά γιατί δεν το χρειάζεται. Δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει).

Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα για ένα λάθος. Ο κύριος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στη χώρα.

Για αρκετό καιρό, δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ το άνοιξα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικιάς μας πιο όμορφης αλήθειας» έγραψε στη λεζάντα η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.



Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης