Ο Κάνιε Γουέστ ήθελε να παρατήσει την καριέρα του για να γίνει ο στιλίστας της Κιμ
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κιμ - Ο ράπερ είχε εμμμονή με την πρώην γυναίκα του
Τρελαμένος με τηνΚιμ Καρντάσιαν ήταν ο Κάνιε Γουέστ ο οποίος ήταν έτοιμος να παρατήσει την καριέρα του στη μουσική για να γίνει ο αποκλειστικός στιλίστας της γυναίκας του.
Την αποκάλυψη κάνει η ίδια η Κιμ στην πρεμιέρα του «The Kardashians» στο Hulu που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.
Η διάσημη τηλεπερσόνα είναι στην ντουλάπα της και δοκιμάζει ρούχα. Εκείνη τη στιγμή μιλά σε μια φίλη της και της λέει πως όλα τα ρούχα τα έχει επιλέξει ο Κάνιε για εκείνη.
«Ο Kanye θέλει να τα παρατήσει όλα και να αφιερώσει τη ζωή του στο να γίνει ο στιλίστας μου». Τόσο η Κιμ όσο και η φίλη της γελούν - αλλά μπορείτε να πείτε ότι είναι 100% σίγουρο ότι ήθελε να το κάνει επειδή λάτρευε να ντύνει την Κιμ.
Είναι ενδιαφέρον, πάντως και στις πρόσφατες σύντομες σχέσεις που είχε με την Chaney Jones και την Julia Fox έκανε τον στιλίστα. Έντυνε και τις δύο γυναίκες σχεδόν αποκλειστικά με Balenciaga. Μάλιστα, η Τζόουνς φορούσε ακόμη και τα ίδια γυαλιά ηλίου που φορούσε η Kιμ μήνες πριν σε μια εκδήλωση.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.