Mr. & Mrs. Peltz Beckham: Το ζευγάρι έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του

Mr. & Mrs. Peltz Beckham: Το ζευγάρι έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πήρε και το επίθετο της συζύγου του - Το ζευγάρι είχε απαγορεύσει την είσοδο σε φωτογράφους και είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν τίποτα στα social media

zeugos_beckham_art
Η Νίκολα Πελτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μπήκαν εδώ και λίγα 24ωρα στο κλαμπ των παντρεμένων. Το όμορφο ζευγάρι είχε απαγορεύσει κατά τη διάρκεια της τελετής την είσοδο σε δημοσιογράφους. Είχε μάλιστα ζητήσει και από τους καλεσμένους του να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media.

Το ζευγάρι που είχε αναθέσει την πιο όμορφη μέρα της ζωής του στη Vogue έδωσε το ίδιο μέσα από τα social media τις πρώτες φωτογραφίες. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram όμορφα στιγμιότυπα.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ότι ο Μπρούκλιν στη φωτογραφία που ανέβασε με τη σύζυγό του Νίκολα χρησιμοποιεί για τον εαυτό εκτός από το δικό του επίθετο και αυτό της γυναίκας του.  Έγραψε στη λεζάντα: «Mr. & Mrs. Peltz Beckham». 

Οι αναρτήσεις της νύφης

Η Νίκολα Πελτζ ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με τον πατέρα της να τη συνοδεύει. «Σε ευχαριστώ για το πιο όμορφο Σαββατοκύριακο της ζωής μου. Είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Νίκολα.


Κλείσιμο
Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε βλέπουμε την πλάτη του Μπρούκλιν και την Νίκολα να τον κοιτάει με λατρεία και αγάπη. «Ακόμα και μετά από 10 χρόνια, τίποτα δεν θα έχει αλλάξει», γράφει στο μήνυμά της.


Σε άλλη φωτογραφία η Νίκολα ποζάρει με το υπέροχο νυφικό που επιμελήθηκε αποκλειστικά για εκείνη ο οίκος Valentino. «Το ονειρεμένο μου φόρεμα. Ευχαριστώ», ήταν το σχόλιό της.



Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασαν και οι δύο με τη λεζάντα: «Mr. & Mrs. Peltz Beckham».



Δείτε τα stories της Νίκολα Πελτζ
Nicola1
Nicola2
Nicola3
Nicola4



Οι αναρτήσεις του γαμπρού

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ μαζί με τον πατέρα του και τα αδέρφια του. «Τα αγόρια», έγραψε στη λεζάντα.



Η φωτογραφία με τη γυναίκα της ζωής του. «Η όμορφή μου νύφη», έγραψε ο Μπρούκλιν.



Δείτε τα stories του Μπρούκλιν Μπέκαμ
Brooklyn-Nicola_Gamos
Brooklyn-Nicola_Gamos1
Brooklyn-Nicola_Gamos2




Οι ευχές του Ντέιβιντ Μπέκαμ στον γιο του

«Τα όμορφά μου αγόρια και ένας πολύ περήφανος μπαμπάς», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο μήνυμά του και ευχήθηκε στον πρωτότοκο γιο του μια ζωή γεμάτη από ευτυχία. «Συγxαρητήρια, σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου. Σε αγαπάμε».


Το μήνυμα της Βικτόρια Μπέκαμ
«Συγχαρητήρια «Mr & Mrs Beckham», καλωσήρθες στην οικογένεια», έραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στο ευχετήριο μήνυμά της, χωρίς να αναφέρει πουθενά το επίθετο Πελτζ. Με ένα λιττό «ευχαριστώ» απάντησε η νύφη της.


Vic



Όλα όσα έγιναν στον λαμπερό γάμο του ζευγαριού

Ο Brooklyn Beckam είναι από το Σάββατο ένας παντρεμένος άνδρας. Ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και χρυσή κληρονόμο Nicola Peltz σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα της οικογένειάς της στο Palm Beach της Φλόριντα.

Την κάλυψη του γάμου ανέλαβε αποκλειστικά η «Vogue». Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στη DailyMail, αν και διαθέτουν και οι δύο τεράστιες περιουσίες, δεν θα ήθελαν να κάνουν «επίδειξη του πλούτου τους», την ημέρα του γάμου τους.


Η Χάρπερ Μπέκαμ ήταν παρανυφάκι στον γάμο του μεγάλου της αδερφού φορώντας λευκό φόρεμα, στεφανάκι από λουλούδια και κρατώντας στα χέρια ένα μπουκετάκι από λουλούδια. Στο πλευρό της ήταν και άλλα δυο κοριτσάκια ίδια ντυμένα, αλλά και δύο αγόρια. 

Το ζευγάρι είπε «I do» μπροστά σε οικογένεια και φίλους. Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν η Serena Williams, η Eva Longoria και η οικογένεια του διάσημου σεφ Gordon Ramsey.

Το παρών στο κοσμικό γεγονός έδωσαν τα μέλη του συγκροτήματος Spice Girls και πρώην συνάδελφοι της Victoria Beckam, η Mel B, η Mel C, η Emma Bunton και η Geri Halliwell.

Από τους καλεσμένους ξεχώρισαν και οι φίλοι του ζευγαριού Rocco Ritchie, Gigi Hadid, Nicole Richie, Elizabeth Hurley και το διάσημο τοπ μόντελ Gisele Bündchen με τον σύζυγό της Tom Brady.


Νυφικό με την υπογραφή Valentino

Η 27χρονη Peltz έλαμπε μέσα στο νυφικό της που έφερε την υπογραφή του οίκου Valentino. Την εμφάνιση για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της επιμελήθηκε η Νεοϋρκέζα στιλίστρια που αναλαμβάνει τους σταρ του πλανήτη, η Leslie Fremar.

«Η Nicola εμπιστεύεται με κλειστά μάτια τη Leslie, ενώ το νυφικό της φόρεμα επιμελήθηκε ο οίκος Valentino. Η Leslie είναι το άτομο που τη βοήθησε να βρει τα κατάλληλα αξεσουάρ ενώ ασχολήθηκε επίσης με τα μαλλιά και το μακιγιάζ της», ανέφερε πηγή στη «Daily Mail».

Η ίδια η νύφη μιλώντας στο «CR Fashion Book» τον περασμένο Νοέμβριο είχε αποκαλύψει ότι θα άλλαζε διαρκώς εμφανίσεις την ημέρα του γάμου της.

Τη μουσική για το γαμήλιο γλέντι επιμελήθηκε ο Snoop Dogg. Ο διάσημος ράπερ που είναι φίλος με τον Ντέιβιντ, είπε στη «Mirror»: «Ο γάμος του Μπρούκλιν θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός και το δώρο μου σε αυτόν και τη μέλλουσα σύζυγό του είναι ότι θα κατέβω να παίξω μουσική στην πιο σπουδαία μέρα της ζωής τους».

H γνωριμία τους και τα τατουάζ αγάπης

Η Peltz και ο Brooklyn συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2017, αλλά άρχισαν να βγαίνουν δύο χρόνια αργότερα.

Από τότε που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2020, δείχνει συνεχώς την αγάπη του με μοναδικούς τρόπους.


Ο σεφ έχει κάνει πολλά τατουάζ προς τιμήν της, όπως τα μάτια της στο πίσω μέρος του λαιμού του, το οποίο είχε χαρακτηρίσει ως «σημείωμα αγάπης για τη μέλλουσα σύζυγό του», το όνομα της αείμνηστης γιαγιάς της και πολλά άλλα.

Αλλά και η Peltz έχει κάνει τατουάζ στην πλάτη της με το όνομα του συζύγου της.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλικές εκλογές: Νίκη Μακρόν στον α' γύρο με 27,6% έναντι 23,4% της Λεπέν


Γιάννης Λεβεντάκης: Ο λουλουδοπόλεμος στον Μαζωνάκη


Ρούλα Πισπιρίγκου: Μόνιτορ, επεισόδια και αναισθητικά στο στόχαστρο των ερευνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης