Το παθιασμένο φιλί του Μπρούκλιν Μπέκαμ στη Νίκολα Πελτζ - «Σε ερωτεύομαι κάθε μέρα περισσότερο»

Το παθιασμένο φιλί του Μπρούκλιν Μπέκαμ στη Νίκολα Πελτζ - «Σε ερωτεύομαι κάθε μέρα περισσότερο»

Η τρυφερή ανάρτηση του πρωτότοκου γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ για τα γενέθλια της συντρόφου του

kiss-0
Μια απ' τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους βιώνουν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, οι οποίοι δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους σε κάθε ευκαιρία.

Mε αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του, ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξομολογούμενος τον έρωτά του για κείνη. «Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο που μπορώ να σε αποκαλώ δική μου. Σε ερωτεύομαι κάθε μέρα και περισσότερο και ανυπομονώ να γεράσω μαζί σου. Σου εύχομαι να έχεις τα καλύτερα γενέθλια. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», έγραψε χαρακτηριστικά.



Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ συνόδευσε την ανάρτησή του με μερικά τρυφερά στιγμιότυπα της κοινής πορείας τους, σε ένα εκ των οποίων φιλάει παθιασμένα τη μέλλουσα σύζυγό του.

bb-np
bb1
bb-3
bb-4
bb-5
bb-6
bb-7


Ο χρυσός αρραβώνας, το προγαμιαίο συμβόλαιο και η αναβολή του γάμου για το 2022

Πριν από πολλούς μήνες ο αρραβώνας του γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ με την αγαπημένη του έγινε πρωτοσέλιδο και απασχόλησε τα ΜΜΕ. 

Το προγαμιαίο συμβόλαιο

Όπως είχε γράψει η «Sun» ο 21χρονος Μπρούκλιν και η 25χρονη Νίκολα υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως ήταν αναμενόμενο. 



Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μια πολύ πλούσια οικογένεια, αφού ο πατέρας της νύφης είναι ο δισεκατομμυριούχος Νέλσον Πελτζ και η περιουσία του ανέρχεται στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Όλα τα μέλη της οικογένειας της Πελτζ έχουν συνάψει προγαμιαίες συμφωνίες με τους συντρόφους τους και εκείνη δεν είναι η εξαίρεση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόφαση του Μπρούκλιν και της Νίκολα να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη θέλουν ο ένας τον άλλο για αυτό που είναι όχι για τα χρήματά του.

Κλείσιμο


Η αναβολή του γάμου τους

Ο Μπρούκλιν και η Νίκολα Πελτζ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2020 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο τον ανέβαλαν για το 2022.



Ειδήσεις σήμερα:

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας

Ολόκληρη την πεντάδα των self test θα πάρουν αύριο από τα σχολεία όσοι γονείς δεν μπόρεσαν να τα προμηθευτούν

Βρετανοί ερευνητές «αθωώνουν» τον 44χρονο παιδόφιλο για την εξαφάνιση της Μαντλίν - «Βρισκόταν 30 λεπτά μακριά...»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης