Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στεναχώρια όλο αυτό»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τον Φιλιππίδη: «Μου προκαλεί στεναχώρια όλο αυτό»

Ο ηθοποιός μίλησε για την υπόθεση του συναδέλφου του, το ελληνικό #metoo και αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα ζητούν πλέον, «συγγνώμη» οι άνθρωποι

kiriakidis
Ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη δικαστική αίθουσα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», όπου μίλησε για τις υποθέσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα στα πλαίσια του #metoo, αλλά και τη συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχει κανείς απέναντι στους συναδέλφους του.

«Από τη μία υπάρχει ο ηθικός δρόμος και από την άλλη, ο νομικός. Νομίζω οτι είναι δύο διαφορετικές συνιστώσες. Εμένα προσωπικά, μου προκαλεί στεναχώρια όλο αυτό, γιατί τέτοια γεγονότα είναι κατακριτέα, δεν πρέπει καν να υπάρχουν», δήλωσε αρχικά.

Όσο για το πώς θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ένας ηθοποιός, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Πρέπει να σεβόμαστε όσους συνεργαζόμαστε μαζί τους. Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και να ζητάμε κάποια στιγμή και μία συγγνώμη, έστω κι αν απλώς έχουμε πειράξει κάποιον με κάτι μικρό, το οτιδήποτε. Δεν μιλάω για ακραίες περιπτώσεις, όπου δεν φτάνει μία συγγνώμη. Εγώ προσωπικά, δεν την έχω ακούσει από κανέναν ακόμη αυτή τη συγγνώμη κι ας έχουν γίνει κάποια πράγματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cive10v9c3ih)
Κλείσιμο

Όπως ανέφερε, εκείνος προσωπικά είχε ζητήσει αμέσως «συγγνώμη», απλά και μόνο επειδή είχε μιλήσει κάπως υπερβολικά σε συνάδελφό του. Το ίδιο λοιπόν, περιμένει να κάνουν όλοι.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έχω συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη, με τον Λιγνάδη όχι. Είναι όμως, πολύ κοντινοί μας άνθρωποι κι οι δύο, οπότε είναι σαν να συμβαίνει κάτι μέσα στο σπίτι μας».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cive9839fg8x)


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτει σήμερα η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό - Παρών στο δικαστήριο ο ηθοποιός

Όσκαρ 2022: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, οι χαμένοι και οι εκπλήξεις

Όσκαρ 2022: Το φιλί της Κρίστεν Στιούαρτ στην αρραβωνιαστικιά της, Ντύλαν Μάιερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης