Η Χριστίνα Παυλίδου μιλά για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Η Χριστίνα Παυλίδου μιλά για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό»

Η ηθοποιός υποδύεται την Ευλογία Εζνεπίδη  - Απόψε, στις 22:30 στο MEGA έρχεται το 7ο  επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς

paisios-pavlidou
Η Χριστίνα Παυλίδου, που υποδύεται την Ευλογία Εζνεπίδη στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Κώστα Τσουρό για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και αποκάλυψε ότι όλοι στην οικογένειά της έχουν το «μικρόβιο» της υποκριτικής, αφού τόσο η μητέρα της όσο και ο θείος της ήταν ηθοποιοί. «Μεγάλωσα μέσα στο θέατρο λόγω της μαμάς και του θείου. Εγώ και όλες μου οι αδελφές ακολουθήσαμε το επάγγελμα. Τώρα και τα παιδιά μου».

pavlidou


Η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε ότι, όσο μπορούσε, βοηθούσε τον σύζυγό της, σεναριογράφο Γιώργο Τσιάκκα, στις έρευνες για τη σειρά. Όταν μάλιστα της ζήτησε να υποδυθεί τη μητέρα του Αγίου Παϊσίου, δεν έκρυψε ότι την έπιασε μία αγωνία. «Ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχω κάνει μέχρι τώρα, πέραν του γεγονότος ότι θα ενσάρκωνα ένα υπαρκτό πρόσωπο και μία γυναίκα μίας άλλης εποχής, με ένα άλλο ήθος. Κουβαλάει κάτι διαφορετικό από μία σύγχρονη γυναίκα», εξήγησε.

Για τον ρόλο της Ευλογίας, τόνισε: «Ήταν ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πνευματικός. Ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το πρώτο σποράκι στην ψυχή του μικρού Αρσένιου για την μετέπειτα πνευματική του πορεία. Έπρεπε να υποδυθώ έναν άνθρωπο από 38 έως 72 ετών, δηλαδή να γίνονται αλλαγές όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά να μπορώ να πείσω και ως μεγαλύτερη, ωριμότερη», συμπλήρωσε.

Τέλος, η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε ότι τον καιρό των γυρισμάτων της σειράς περνούσε μία δύσκολη περίοδο, επειδή η μητέρα της ήταν άρρωστη. «Σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω, τελικά όμως ευτυχώς που μπήκα στο καστ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciry3d9e6429)

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!

Η Ελλάδα δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης, λέει ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης