Άγιος Παΐσιος: Η Χριστίνα Παυλίδου σχολιάζει την επιτυχία του σίριαλ και την κριτική Τατσόπουλου

Άγιος Παΐσιος: Η Χριστίνα Παυλίδου σχολιάζει την επιτυχία του σίριαλ και την κριτική Τατσόπουλου

«Το ήθος και η ευγένεια του Νικήτα Τσακίρογλου μας ξάφνιασε, δεν θα μπορούσαμε να φανταστουμε άλλον σε αυτό τον ρόλο», δήλωσε η ηθοποιός

pavlidou-paisios
Η Χριστίνα Παυλίδου, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό» του MEGA, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το σίριαλ, την καλλιτεχνική πορεία της οικογένειάς της, ενώ σχολίασε και την κριτική του Πέτρου Τατσόπουλου για τη σειρά, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.



Για την επιτυχία του σίριαλ, η ηθοποιός είπε:

«Σε όλες τις επιλογές η πίστη ήταν οδηγός. Στην πορεία ο Θεός μας έβαλε σε έναν δρόμο. Δεν προέρχομαι από μια οικογένεια με πνευματικό στοιχείο. Γνωρίσαμε έναν Γέροντα, σε ένα κομβικό σημείο, μαζί με τον σύζυγο μου και όλα άλλαξαν στην ζωή μας και την θεώρηση μας σε μια καμπή στην σχέση μας», και συνέχισε:

«Ο Γιώργος είχε πολλά χρόνια ασχοληθεί με το έργο του Αγίου και του γεννήθηκε και η συγγραφική επιθυμία». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ταλαντούχα ηθοποιός ομολόγησε ότι δεν περίμενε
 αυτήν την έκρηξη αγάπης, από τους τηλεθεατές.



Αναφορικά με την κριτική του Πέτρου Τατσόπουλου, για το σίριαλ, η Χριστίνα Παυλίδου ανέφερε τα εξής:

«Είναι ελεύθερος ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει, υπάρχει και το τηλεκοντρόλ και όποιος θέλει μπορεί να μην την δει αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να σεβόμαστε τις επιλογές των άλλων. Δεν θέλω να σολιάσω κάτι άλλο για αυτόν τον άνθρωπο», και συμπλήρωσε «Δεν συμφωνώ με τις αγωγές, είναι παρατραβηγμένο, δεν θα το ήθελε ούτε ο ίδιος ο Άγιος Αυτό» και πρόσθεσε:

«Ο χώρος καθαρίσει σιγά – σιγά, δεν θα υπάρχει το θράσος πια να γίνονται τέτοια πράγματα. Ασφαλώς και έχω μιλήσει με τις κόρες μου για όλα αυτά. Θα είναι καλύτερα τα πράγματα πια για τα νέα παιδιά και θα υπάρχει ασφάλεια. Θα καθαρίσει ο χώρος δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές σε αυτόν τον χώρο».


«Το ήθος και η ευγένεια του Νικήτα Τσακίρογλου μας ξάφνιασε. Το πρότυπο και το παράδειγμα του είναι εξαιρετικό, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε άλλον να κάνει αυτόν τον ρόλο», είπε στο τέλος για τον πρωταγωνιστή, Νικήτα Τσακίρογλου.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Χριστίνας Παυλίδου

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci0u8j5sdyyp)

Ειδήσεις σήμερα:

Η ατζέντα Μητσοτάκη με τους Αμερικανούς και η κίνηση-μήνυμα στον Λευκό Οίκο

Τουρισμός - Αυστραλία: Η χώρα-«φρούριο» υποδέχεται τουρίστες από τη Δευτέρα

Euroferry Olympia: Ελπίδες και για άλλους επιζώντες μετά τη διάσωση του Λευκορώσου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης