Η Άννα Φόνσου με μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διαθέτει το «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram, έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.
«Φίλοι μου αγαπημένοι, καλησπέρα σας. Βρίσκομαι στο σπίτι μου σε καραντίνα γιατί νόσησα με κορονοϊό παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμένη. Μου λείπει το σπίτι του ηθοποιού και λυπάμαι που αναβλήθηκε η βραδιά ποίησης με την αγαπημένη μου Ευσταθία και η παράστασή μου στον Άλιμο. Η απραξία είναι κάτι το οποίο με ενοχλεί αφάνταστα καθώς και ότι δεν βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους που επίσης νόσησαν. Προσοχή φίλοι μου, ο κορωνοϊός είναι ακόμα εδώ, πιο δυνατός από ποτέ. Σας αγαπώ πολύ», έγραψε η Άννα Φόνσου.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.