Ντέμης Νικολαΐδης-Κατερίνα Παναγοπούλου: Κι όμως είναι μαζί

Ντέμης Νικολαΐδης-Κατερίνα Παναγοπούλου: Κι όμως είναι μαζί

Ο πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή και η δημοσιογράφος του MEGA έχουν κλείσει τρεις μήνες από την αρχή της σχέσης τους, αλλά «τρόμαξαν» με τις φωτογραφίες και την ευρεία δημοσιότητα

demis_panagopoulou_xr
Ο Αλμπέρ Καμί είχε γράψει πως «πρέπει κανείς να έχει έναν έρωτα, έναν μεγάλο έρωτα για να του εξασφαλίζει άλλοθι στις αδικαιολόγητες απελπισίες που κυριεύουν όλους μας».
Και ίσως είναι αυτές οι απελπισίες ή απλά η αδιόρατη έλξη που εμφανίζεται ξαφνικά η οποία κάνει δύο ανθρώπους να νιώσουν ερωτευμένοι μετά τις πρώτες τους συναντήσεις.
Μόνο που όταν οι πρωταγωνιστές ενός φρέσκου ειδυλλίου τυγχάνει να είναι δύο επώνυμα πρόσωπα όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Κατερίνας Παναγοπούλου, τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

Δύσκολα γιατί ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι ένας πολύ κλειστός και ιδιαίτερος χαρακτήρας που ποτέ δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά με την δημοσιότητα ακόμη και τις εποχές που ήταν super star του ποδοσφαίρου.

Η νέα του σύντροφος-παρά τις διαψεύσεις-Κατερίνα Παναγοπούλου από την άλλη μπορεί να είναι εξοικειωμένη με τις κάμερες και τα φλας λόγω ιδιότητας αλλά σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο και όχι όταν αφορούν την ιδιωτική της ζωή.

Και ήταν μια τέτοια στιγμή ή μάλλον κάποιες στιγμές που αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες πριν από λίγες ημέρες, οι οποίες αποκάλυψαν την τρυφερή σχέση της παρουσιάστριας ειδήσεων με τον Ντέμη Νικολαΐδη, σε ένα εστιατόριο του Ψυχικού.

Κλείσιμο
Όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό με τις φωτογραφίες, δεν χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες για να γίνει ο χαμός με την αναδημοσίευση τους σε site, εφημερίδες και περιοδικά.
Ο Ντέμης το είχε ξαναζήσει αυτό, η Κατερίνα πάλι όχι.

Ο πρώτος το πήρε πάνω του ενθυμούμενος ίσως τι είχε ξαναζήσει στο παρελθόν, όταν άρχισε να βγαίνει με την Δέσποινα και δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.
Αυτό ήθελαν, αλλά ήταν και οι δύο πολύ επώνυμοι για να γλιτώσουν από τα φλας και τοις κάμερες ακόμη και όταν πήγαιναν να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στις αρχές της σχέσης τους.
Demis_Katerina

Ο προστατευτικός Ντέμης και η «εξαφάνιση»

Ίσως γι’ αυτό ο Ντέμης διέψευσε ότι είναι μαζί με την Κατερίνα Παναγοπούλου και μίλησε για μια τυχαία συνάντηση και τίποτε παραπάνω, ενώ η δημοσιογράφος τηρεί σιγή ιχθύος.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να προστατέψει μια νέα αρχή στην ζωή του και μια γυναίκα που μετράει μόλις τρεις μήνες δίπλα του, όπως επιμένουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές.

Η διάψευση έγινε γιατί έπρεπε να γίνει ώστε να μην εγκλωβιστεί η σχέση τους σε μια δίνη δημοσιότητας και κυνηγητού από τους παπαράτσι που μετά την Βανδή και τον Μπισμπίκη, βρήκαν νέο θέμα στην εγχώρια σόου μπιζ που «διψάει» για καινούργια love story.

Και τι θέμα. Ο Έλληνας Μπέκαμ όπως τον είχαν αποκαλέσει τις ένδοξες μέρες του ποδοσφαιρικού του βίου-παρατσούκλι που ταίριαζε αφού η Βανδή ήταν τραγουδίστρια όπως η Βικτώρια-είναι πλέον σε σχέση με μια γοητευτική γυναίκα.

Το ζευγάρι «εξαφανίστηκε» μετά από εκείνο το «μοιραίο» βράδυ στο εστιατόριο του Ψυχικού, θέλοντας προφανώς να αποστασιοποιηθεί από τον έντονο θόρυβο που ξέσπασε.

Σαφώς και βλέπονται λένε καλά πληροφορημένες πηγές, απλά προσέχουν πολύ γιατί βρίσκονται στην αρχή μιας σχέσης και πολλά μπορεί να συμβούν.
Βγαίνουν προσέχοντας πολύ και επιλέγοντας μέρη που δεν «φωνάζουν» για ένα ποτό ή ένα φαγητό συνήθως μαζί με φίλους τους για ευνόητους λόγους, ενώ ενίοτε πηγαίνουν σε φιλικά σπίτια.

Ζουν άλλωστε κάτι πολύ φρέσκο και σίγουρα χρειάζονται χρόνο για να νιώσουν έτοιμοι να εκτεθούν δημόσια στα φλας με τον Ντέμη να νιώθει σαφώς πιο άβολα με βάση το παρελθόν του.
demis1

Η σχέση του άλλωστε με την δημοσιότητα δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε καλή, αφού εκτός από κάποιους δημοσιογράφους με τους οποίους είχε αναπτύξει πολύ στενούς δεσμούς ήταν πάντα απόμακρος από τα ΜΜΕ.

Οι συνεντεύξεις που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ελάχιστες και ο χωρισμός του με την Δέσποινα τον επανέφερε στο προσκήνιο με τον λάθος τρόπο κατ’ αυτόν.

Παραμένει ένας άνθρωπος που δεν επιθυμεί να εκτίθεται, ειδικά στον ιδιωτικό του βίο κάτι που επιδιώκει και η καλή δημοσιογράφος, οπότε όλο αυτό τους έπεσε πολύ.

Τα δύο σετ φωτογραφιών που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Ciao δείχνουν αν μη τι άλλο ότι αυτό που έχουν είναι κάτι όμορφο, όπως το ενσταντανέ που ο Ντέμης έχει βάλει το χέρι του και την έχει τραβήξει κοντά του, μια τρυφερή κίνηση όλο νόημα.

Το ζευγάρι προς το παρόν θα πρέπει να συνηθίσει-κάτι πολύ δύσκολο ειδικά για τον Ντέμη αλλά και για την Κατερίνα-ότι όπου και να πάνε ακόμη και μαζί με άλλους, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους και κάποιοι θα τους περιμένουν.

Και δίπλα-δίπλα να μην κάθονται ξέρουν αμφότεροι ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει αυτός που θα τους φωτογραφίσει πάλι, πιθανόν σε ένα πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

Μέχρι τότε ο Ντέμης θα εμμένει στο ότι δεν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους ενώ η Κατερίνα θα σιωπά, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό όταν έρχεται κάτι καινούργιο και όμορφο στην ζωή σου, το οποίο την ταράζει για τα καλά.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι 17 στρατηγοί και πολέμαρχοι που έχασε ο Πούτιν

Γερμανία: Η υπόθεση της μάνας που σκότωσε και τα τρία της βρέφη χωρίς να το καταλάβει κανείς

Αλεξάνδρα Τολστόι: Η εγγονή του φημισμένου Ρώσου συγγραφέα «ξεσκεπάζει» τους ολιγάρχες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης