Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή βαφόμουν»

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή βαφόμουν»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο και αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει με την Ευρυδίκη

KOrgialas
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, την κατάθλιψη που πέρασε, τις κρίσεις πανικού αλλά και τον λόγο που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη.

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές», εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Επιπλέον, μίλησε για την κατάθλιψη αλλά και για τα σχόλια που άκουγε για την σεξουαλικότητά του. «Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως που εν τω μεταξύ καμία σχέση».

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωπική του ζωή αλλά και την Ευρυδίκη. «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cimue3ld66xd)


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χάσμα στις διαπραγματεύσεις, οι Ρώσοι ενισχύουν το στρατό εισβολής

Η σταρ του WNBA, Μπρίντεϊ Γκραίνερ, θα κρατηθεί στη Ρωσία άλλους δύο μήνες

Ο Ζελένσκι προειδοποιεί τους μισθοφόρους που εντάσσονται στις ρωσικές δυνάμεις: «Θα είναι η χειρότερη απόφαση της ζωής σας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης