Από τη μία ο Παπασπηλιόπουλος κι από την άλλη η Παναγιώταρου

Από τη μία ο Παπασπηλιόπουλος κι από την άλλη η Παναγιώταρου

Ένα οξύμωρο σχήμα δίχως τέλος η τηλεόραση

TV_panagiotarou
Σήμερα, στην εκπομπή «Mega καλημέρα» μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Γνωστή απόφοιτος ριάλιτι, σόου και influencer. Μεταξύ άλλων, τα οποία ομολογώ δεν συγκράτησε το μυαλό μου, η κυρία Παναγιώταρου αποκάλυψε πως συζητά τα ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή σε κάποιο κανάλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού και του Θανάση Πάτρα, οι οποίοι είναι απόλαυση, η εν λόγω εκπομπή αφορά τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα μία ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cilxli9rouux)

Δεν αναλύθηκε το περιεχόμενο, ούτε καν ο προσανατολισμός, αν και φαντάζομαι ότι δεν θα είναι ενημερωτικός. Όμως εάν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, ένα μόνο θα πω και θα σωπάσω: Στέλνω τα φιλιά μου στο εξωτικό Αμαρούσιον.

Χρόνια Πολλά στο «Happy Day». Στην Σταματίνα που είναι και η ψυχή αυτής της εκπομπής, πολλά μπράβο.

«Αν κάποια στιγμή μπορεί να βγει κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι οι ειδικοί για να το βγάλουμε είμαστε εμείς οι δύο. Όποιος αναφέρει το όνομά μας και όποιος ασχολείται, παίρνει λίγο φως το όνομά του». Τάδε έφη η μέλλουσα κυρία Μαυρικίου. Εγώ, πάντως, αγαπητή με κάτι τέτοια χάνω το φως μου…

Η Μέγκι Ντρίο πήγε σε πάρτι για να δηλώσει πως είναι ντροπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που δεν μπήκε σε καταφύγιο και πήγε στην Χαβάη. Το πάρτι, που πήγε εκείνη λογικά θα ήταν της παρηγοριάς ή θα νόμιζε ότι είναι μνημόσυνο και μπήκε. 

Ντροπή όλα όσα ακούγονται και λέγονται για την κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά. Ούτε καν τον απαιτούμενο σεβασμό στο νεκρό δεν μπορεί να δείξει η τηλεόραση των «νούμερων»…

Φυσικά στον αντίποδα όλων των παραπάνω η συνέντευξη του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη. Είναι αυτές οι τηλεοπτικές στιγμές που, όταν τα βλέπεις στην οθόνη σου, ελπίζεις ότι από κάποια χαραμάδα θα μπαίνει φως. 

Δύο προγράμματα «καλπάζουν» εσχάτως σε τηλεθέαση. Οι «Αλήθειες με την Ζήνα» και το «Master Chef». Και τα δύο στο Star. 

Επίσης, βράχος οι «Αγριες Μέλισσες», Λευτέρη μου, Μελίνα μου και Πέτρο μου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cim5oijfp675)
Κλείσιμο


Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πλέον θεωρείται επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, μετά την εμφάνιση του νυν συντρόφου της στην κάμερα και λίγο πριν αποχωρήσει η ίδια από την Δομινικανή Δημοκρατία έσπευσε να πει «Βγήκε το αποκλειστικό». Αυτή η φράση συμπυκνώνει όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα παίκτη ριάλιτι σήμερα. Η κυρία Ταραμπάνκο θεωρεί πως τρέχουμε πίσω από την ζωή της για να μάθουμε ποιος είναι ο σύντροφός της και ότι αυτό συνιστά είδηση. Καλά να πάθουμε λοιπόν. Εμείς τους δημιουργήσαμε.

Κουίζ για καληνύχτα. Ποια παρουσιάστρια υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου και δεν πήραμε χαμπάρι;

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cilhy5oy93bd)


Ειδήσεις σήμερα:

Financial Times: Κερδίζει χρόνο με τις διαπραγματεύσεις ο Πούτιν, όσο στέλνει περισσότερο στρατό στην Ουκρανία;

Άγρια δολοφονία ομογενούς από την Τήλο: «Το κορίτσι μου παντρεύτηκε τον διάβολο», λέει η μητέρα της στο protothema.gr

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Η στάση της μάνας «πρόδωσε» τον δολοφόνο της οικογένειας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης