Η Μίλα Κούνις τόνισε ότι ο ρωσικός λαός δεν είναι εχθρός: «Οι άνθρωποι στην εξουσία κάνουν πόλεμο»

Η Μίλα Κούνις τόνισε ότι ο ρωσικός λαός δεν είναι εχθρός: «Οι άνθρωποι στην εξουσία κάνουν πόλεμο»

Η ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι πριν το ξέσπασμα του πολέμου δεν ένιωθε Ουκρανή - Δείτε το βίντεο με την πιο πρόσφατη συνέντευξή της

mila
Η Μίλα Κούνις, έχει τοποθετηθεί δημόσια για την εισβολή στη γενέτειρά της, Ουκρανία, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εμπόλεμη ζώνη.

Πρόσφατα μάλιστα, εκείνη και ο σύζυγός της, Άστον Κούτσερ, δήλωσαν επίσημα, πως ξεκινούν μία προσπάθεια, για να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια, ως αρωγή στον ουκρανικό λαό. Η 38χρονη ηθοποιός στη συνέντευξη, που έδωσε στη δημοσιογράφο Μαρία Σρίβερ, μίλησε ακόμη μία φορά για τη ρωσική εισβολή και ξεκαθάρισε ότι ο εχθρός δεν είναι ο λαός της Ρωσίας.

Η ίδια παραδέχτηκε, ότι ακόμα και όταν οι ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται στην Ουκρανία, δεν θέλει οι άνθρωποι να θεωρούν τον ρωσικό λαό ως «εχθρό». Αν και δεν κατονόμασε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, υπονόησε αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία, ως τη ρίζα του προβλήματος.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να θεωρούμε τον λαό της Ρωσίας εχθρό. Θέλω πραγματικά να το τονίσω αυτό. Δεν νομίζω ότι αυτό ακούγεται αρκετά στα μέσα ενημέρωσης», είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Ενθαρρύνω τους ανθρώπους να το δουν από την οπτική του ότι είναι οι άνθρωποι στην εξουσία, όχι ο απλός λαός».

Η Κούνις υπογράμμισε ακόμη, ότι αν και ο πόλεμος δεν έχει άμεσο αντίκτυπο στις Ηνωμένες Πολιτείες, επηρεάζεται σύσσωμη η παγκόσμια οικονομία. Η ίδια είπε: «Αυτή τη στιγμή αυτό το ζήτημα μπορεί να γίνει απίστευτα καταστροφικό για τον υπόλοιπο κόσμο – όχι μόνο για αυτό το μέρος του κόσμου, και δεν θέλω οι άνθρωποι να το αγνοούν».

Exclusive: Mila Kunis Speaks with Maria Shriver | The Russian People Aren't the Enemy


Τέλος, η ηθοποιός  εξομολογήθηκε, ότι πάντα αισθανόταν περισσότερο Αμερικανίδα, παρά Ουκρανή.  Ωστόσο μετά τη ρωσική εισβολή αυτό άλλαξε. Όπως ανέφερε, μόλις έλαβαν χώρα οι πρώτες επιθέσεις, σοκαρίστηκε. «Ξαφνικά είπα, "Θεέ μου, αισθάνομαι ότι ένα κομμάτι της καρδιάς μου μόλις ξεριζώθηκε"» εξομολογήθηκε.

Exclusive: Mila Kunis Speaks with Maria Shriver | "I Feel Like Part of My Heart Just Got Ripped Out"




Ειδήσεις σήμερα:

Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας στη Θεσσαλονίκη

Ρώσοι βομβάρδισαν οικισμό στη Λευκορωσία για να «σύρουν» το Μινσκ στον πόλεμο, καταγγέλλουν οι Ουκρανοί

ΟΑΕΔ: Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης