X-Factor: Οι πρόβες των διαγωνιζόμενων λίγο πριν βγουν στη σκηνή

X-Factor: Οι πρόβες των διαγωνιζόμενων λίγο πριν βγουν στη σκηνή

Το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 - 

xfactor
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν στα παρασκήνια των auditions του «X Factor».

Το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show, που έχει αναδείξει τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10 και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Ο Θανάσης Πάτρας μας ξενάγησε στο White Room, όπου οι υποψήφιοι περιμένουν τη σειρά τους για να εμφανιστούν μπροστά στους κριτές, και μας έδειξε στιγμιότυπα από τις πρόβες που κάνουν οι διαγωνιζόμενοι λίγο πριν βγουν στη σκηνή, με τις φωνές τους –όπως θα διαπιστώσετε– να εντυπωσιάζουν σε διαφορετικά είδη μουσικής!

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, οι δύο παρουσιαστές του backstage που θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους, μίλησαν στον Θανάση Πάτρα. «Είναι διαφορετική εμπειρία, έχω το άγχος των παικτών», ανέφερε η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος εξήγησε τι αναζητούν οι κριτές στο «X Factor»: «Δεν είναι μόνο η φωνή, το παρουσιαστικό ή η κίνηση. Είναι ένα σύνολο. Αυτό το talent show έχει πάρα πολλά να μας πει φέτος».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cigvgv273wqh)

Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας.

Τα live του «X Factor», θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσίδα εστιατόρισσα στη Νέα Υόρκη, παντρεμένη με Ουκρανό, αντιμέτωπη με κύματα αντιρωσικού μίσους

Βολιβία: Πέθανε στα 80 του χρόνια ο βολιβιανός αξιωματικός που σκότωσε τον Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα


Αίσθηση προκαλεί ανάρτηση της συζύγου του Σρέντερ - Ο πρώην καγκελάριος βρίσκεται στη Μόσχα για συνομιλίες με τον Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης