Χρήστος Μάστορας: Ένας σταρ με χίλια πρόσωπα στην κριτική επιτροπή του «X Factor»

Χρήστος Μάστορας: Ένας σταρ με χίλια πρόσωπα στην κριτική επιτροπή του «X Factor»

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης έρχεται τώρα στο «X Factor» του MEGA, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 22:10, για να κρίνει τους υποψηφίους που μοιράζονται μαζί του το ίδιο πάθος για τη μουσική

ΜΑΣΤΡΟΡΑΣ
Ποιον Έλληνα τραγουδιστή ξέρετε που κινείται με την ίδια άνεση μεταξύ Ηρωδείου και νυχτερινών κέντρων;

Μεταξύ heavy metal και ποπ μουσικής που τρελαίνει τα «μηχανάκια» του YouTube; Η απάντηση είναι… τον Χρήστο Μάστορα
Η πορεία του Χρήστου Μάστορα στη μουσική ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια. Ο ίδιος έχει πει ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό του ήθελε να γίνει ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο. Από μικρός έφτιαχνε μπάντες με τους φίλους του στο δημοτικό και στο λύκειο, μάθαινε μόνος του κιθάρα, ηχογραφούσε τη φωνή του κλεισμένος στο δωμάτιό του και εξερευνούσε όλα τα είδη της μουσικής, από το metal, που το λάτρευε, μέχρι το έντεχνο και το funk. Το 2008 ήρθαν οι ΜΕΛΙSSES, που έμελλαν να γίνουν το δημοφιλέστερο συγκρότημα της χώρας μας.

Τραγούδια όπως τα «Κύμα», «Έλεγες», «Γιατί», «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι», «Δεν έχω ιδέα», «Είμαι αλλού», «Κρυφτό» και «Ένα λεπτό», έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ που έχουν καταγράψει περισσότερα από 70.000.000 streams στο Spotify και 320.000.000 views στο YouTube, φτάνοντας στο Top-10 του Airplay Chart. Η φήμη του συγκροτήματος χτίστηκε με χιλιάδες –κυριολεκτικά!– συναυλίες σε χώρους όπως το Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με highlight τη συμμετοχή στο συμφωνικό αφιέρωμα στους Beatles με την Καμεράτα – Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής.

X-FACTOR


Πέρα από τον ρόλο του ως frontman στις ΜΕΛΙSSES, ο Χρήστος Μάστορας γράφει στίχους και μουσική σε πολλά τραγούδια, σκηνοθετεί βίντεο κλιπ του συγκροτήματος, κυκλοφορεί σόλο τραγούδια, αλλά και μιλάει μετρημένα και συγκροτημένα για σοβαρά ζητήματα όπως ο ρατσισμός. Ένας καλλιτέχνης που κάνει πραγματικότητα το ένα όνειρό του μετά το άλλο (όπως το να ερμηνεύσει ζωντανά τραγούδια των Deep Purple που λατρεύει) έρχεται τώρα στο «X Factor» του MEGA για να ξεχωρίσει ανάμεσα στους υποψηφίους εκείνους που ονειρεύονται να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από τη μουσική.

Για τους άλλους τρεις κριτές του επιδραστικού talent show, τους Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, ο ίδιος δηλώνει ότι «είναι αστέρια», ενώ για τη συμμετοχή του στο «X Factor» παραδέχεται ότι αισθάνεται τεράστιο ενθουσιασμό και ότι έχει αγαπήσει αυτό το project.


X Factor | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Παρασκευή 18/3 22:10 (trailer)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμιση χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της - «Ντροπή, ντροπή», ξέσπασε η μητέρα της

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φρένο στην ξέφρενη άνοδο της τιμής του πετρελαίου - Γιατί οι αγορές «βλέπουν» φως στην άκρη του τούνελ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης