Κλόε Τσέρι: Το πικάντικο παρελθόν της σταρ του Euphoria και η διατροφική διαταραχή

Κλόε Τσέρι: Το πικάντικο παρελθόν της σταρ του Euphoria και η διατροφική διαταραχή

Η πρώην πορνοστάρ και ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς του HBO έπαθε εμμονή με τα κιλά της, μετά το σχόλιο ενός παραγωγού ότι «είναι πολύ χοντρή για πορνοστάρ»

Chloe-Cherry
Η Κλόε Τσέρι, η ξανθιά καλλονή που έγινε κι ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της «Faye» στη δημοφιλή σειρά του HBO, Euphoria, δεν έχει καθόλου «εύκολο» παρελθόν.

Ξεκίνησε να εργάζεται στη νεαρή ηλικία των 18 ως πορνοστάρ. Αν και δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ καμία αρνητική κριτική για το βάρος της, ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε μπαίνοντας στην ερωτική βιομηχανία\, της είπε ότι ήταν πολύ «χοντρή για πορνοστάρ».


Η ηθοποιός αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «Call her Daddy». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο άνδρας που την πέρασε από οντισιόν, της είπε: «Όλοι λένε πως όταν είσαι χοντρός, ο πιο γρήγορος τρόπος για να χάσεις βάρος είναι να μην τρως».

Εκείνη, σοκαρισμένη από το σχόλιό του, καθώς είχε συνηθίσει να ακούει κολακευτικές κριτικές για την εμφάνισή του, ακολούθησε όντως τη συμβουλή του. Και τότε, ξεκίνησε ο «εφιάλτης» της.

Κλείσιμο

«Μου το είπε, όταν ήμουν μόλις 18 ετών, μου φάνηκε τρελό, γιατί κανείς σε όλη μου τη ζωή δεν είχε πει ποτέ ότι ήμουν χοντρή. Μετά μου έγινε εμμονή», αποκαλύπτει στα 24 της πλέον, η Κλόε Τσέρι.

Έφτασε να ακολουθεί μία αυστηρή δίαιτα, που περιελάμβανε μόνο 200 θερμίδες την ημέρα. Αν και οι γύρω της την έβλεπαν να γίνεται όλο και πιο αδύναμη, όσο περνούσε ο καιρός, εκείνη προσποιούταν πως ακολουθούσε απλά μία υγιεινή διατροφή, πίνοντας μονάχα έναν πράσινο χυμό την ημέρα.


Σήμερα, μετανιώνει για τις επιλογές που έκανε. «Ήμουν απλώς άθλια. Δεν συμπεριφερόμουν καλά στο σώμα μου. Τώρα που δεν μετράω ούτε μία θερμίδα, τρώω ό,τι θέλω και κάνω ό,τι θέλω, το σώμα μου φαίνεται καλύτερο από ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πολλοί δεν πιστεύουν ότι έχει περάσει από διατροφική διαταραχή, καθώς το σώμα της πλέον, φαίνεται απολύτως υγιές, παρά το γεγονός ότι ζυγίζει λιγότερα κιλά από πριν.

«Δεν περιορίζω πλέον, καθόλου τη διατροφή μου και γι' αυτό πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι πέρασα από μια διατροφική διαταραχή, επειδή είμαι πιο αδύνατη τώρα από ό,τι ήμουν, παρόλο που τότε λιμοκτονούσα», εξηγεί.


Έναν χρόνο αργότερα σταμάτησε να ασχολείται με το πορνό, καθώς θεώρησε ότι ο τρόπος ζωής της δεν ταιριάζει με αυτόν που θα έπρεπε να έχει ένας πορνοστάρ.

«Υπάρχει αυτός ο όρος που ονομάζεται "γεννημένος για να κάνεις πορνό", εγώ όμως δεν είμαι. Πώς είναι όταν μερικοί άνθρωποι μπορούν απλώς να ανοίξουν το στόμα τους και να τραγουδήσουν ένα τραγούδι πολύ καλά; Όπως μερικοί άνθρωποι έχουν απλώς αυτές τις δεξιότητες, αυτά τα ταλέντα, έχουν και αυτή την ικανότητα, να κάνουν πορνό. Ήμουν πολύ άνετα ναι, αλλά όχι γεννημένη για να το κάνω», είπε.




Ειδήσεις σήμερα:

Η μάχη των Βερσαλλιών: Η Ε.Ε. αποφασίζει για το κόστος της κρίσης - Οι δηλώσεις Μητσοτάκη - Το στοίχημα Μακρόν για ευρωομόλογο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ρωσική πρεσβεία στη Βρετανία λέει ότι η τραυματισμένη έγκυος στη Μαριούπολη είναι… ηθοποιός

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ συγκέντρωσαν 20 εκατ. δολάρια για την Ουκρανία και συνεχίζουν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης