Euphoria: Μέλη της παραγωγής και του συνεργείου καταγγέλουν απαράδεκτες συνθήκες στο σετ γυρισμάτων

Euphoria: Μέλη της παραγωγής και του συνεργείου καταγγέλουν απαράδεκτες συνθήκες στο σετ γυρισμάτων

Μέλη της παραγωγής και του συνεργείου της επιτυχημένης σειράς του HBO κάνουν λόγο για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας

euphoria_zendaya_art
Αν και η σειρά Euphoria έχει γίνει πλέον, μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, οι ηθοποιοί, καθώς και το συνεργείο της παραγωγής δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις συνθήκες εργασίας.

Δεκάδες μέλη της παραγωγής «καταγγέλουν» τη δυσάρεστη εμπειρία τους στο σετ της δημοφιλούς σειράς του HBO στο Daily Beast.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, η παραγωγή δεν ήταν ικανή να τους εξασφαλίσει όχι μόνο τα γεύματά τους, κατά τις ώρες των γυρισμάτων, αλλά ούτε και τα βασικά διαλείμματα που έπρεπε να κάνουν.

«Ήταν τοξικό το περιβάλλον. Κανείς δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένος με τον τρόπο που δουλεύαμε», αναφέρει μέλος της παραγωγής, που επιθυμεί να διατηρηθεί η ανωνυμία του.


Δεδομένων των καταγγελιών που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και σε συνδυασμό με την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά, το τηλεοπτικό δίκτυο του ΗΒΟ έσπευσε να διαψεύσει τα μέλη της παραγωγής με μία επίσημη ανακοίνωση.

«Η ευημερία του καστ και του συνεργείου στις παραγωγές μας είναι πάντα κορυφαία μας προτεραιότητα. Η παραγωγή ήταν σε πλήρη συμφωνία με όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τα πρωτόκολλα. Είναι συχνό οι δραματικές σειρές να έχουν πολύπλοκα γυρίσματα και τα πρωτόκολλα για τον COVID προσθέτουν ένα επιπλέον βαθμό δυσκολίας. Διατηρούμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλα τα μέλη. Δεν έγιναν ποτέ επίσημες έρευνες», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου στο Hollywood Reporter.


Ωστόσο, πηγές ανέφεραν στο Daily Beast ότι ρυθμοί ήταν «εξαντλητικοί», ενώ ένα μόνο γύρισμα θα μπορούσε να κρατήσει ακόμα και 18 ώρες την ημέρα. Πολλές σκηνές μάλιστα, γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα, διαρκούσαν μέχρι τα ξημερώματα.

Κλείσιμο

Αυτό όμως, δεν ήταν το μοναδικό παράπονο όσων συμμετείχαν στην παραγωγή. Σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν σε τέτοιες παραγωγές, στα μέλη θα πρέπει να παρέχεται ένα γεύμα ανά 6 ώρες, πράγμα που δεν τηρήθηκε ποτέ.

«Ήμασταν πάνω στο σετ, πεινασμένοι και τριγυρνούσαμε ψάχνοντας κάτι να φάμε», αναφέρει άλλη ανώνυμη πηγή.


«Καταλαβαίνω ότι κάνω δουλειά στο παρασκήνιο», δήλωσε άλλο μέλος του συνεργείου και πρόσθεσε: «Δεν είμαι το πιο σημαντικό άτομο εκεί μέσα, ξέρω πού βρίσκομαι στον πόλο του τοτέμ. Αλλά ξέρετε, είμαι ακόμα άνθρωπος. Παρακαλώ αφήστε με να πάω στην τουαλέτα, μην μου πείτε ότι δεν μπορώ να πάω για 30 λεπτά ή πείτε μου ότι να πάρω ένα σνακ, όταν δεν πρόκειται να με ταΐσετε και είναι 4 π.μ. . Δεν υπήρχαμε καν ως άνθρωποι».


Οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται στη δημοσιότητα, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η πρωταγωνίστριά Μίνκα Κέλι μίλησε δημόσια και υποστήριξε πως «δεν ένιωθε άνετα» στα γυρίσματα μιας γυμνής σκηνής για τη σειρά.



Ειδήσεις σήμερα:

Μαρία Ζαχάροβα: Τι κρύβεται πίσω από το ανθελληνικό «δηλητήριο» της Ρωσίδας διπλωμάτισσας

Σε πλήρη πολιορκία η Μαριούπολη: Eγγυήσεις ζήτησε ο Δένδιας για την ελληνική διπλωματική αποστολή 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης