Σέλμα Μπλερ: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συντρόφου της

Σέλμα Μπλερ: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συντρόφου της

«Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον, είσαι άχρηστη, σακάτισσα», φέρεται να της είπε - Η ηθοποιός έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας

selma-570_1
Ασφαλιστικά μέτρα έκανε στον πρώην σύντροφό της, Ρον Κάρλσον η Σέλμα Μπλερ, μετά από επίθεση που δέχτηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, ο Ρον την επισκέφτηκε για να της επιστρέψει μία τηλεόραση που είχε δανειστεί από εκείνη. Τα πράγματα όμως, δεν κύλησαν καλά μεταξύ τους.


Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ισχυρίζεται πως ήταν επιθετικός καθόλη τη διάρκεια της συνάντησής τους, ενώ πηγή από το περιβάλλον της αναφέρει: «Την ταρακουνούσε συνέχεια και κουνούσε επιθετικά το κεφάλι του. Πήγαινε κοντά της απειλητικά και την έπιανε από τους ώμους, πήγε να την πνίξει».

Κλείσιμο

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, στα δικαστικά έγγραφα η ηθοποιός ισχυρίζεται πως ο τσακωμός τους ξεκίνησε από μία κουβέντα που είπε εκείνη σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει για την σκλήρυνση κατά πλάκας και την κάνει να μην αισθάνεται καλά.

Τότε, εκείνος της φώναξε πως «δεν αξίζει να βιώνει κι εκείνος όλη αυτή την κατάσταση» λόγω της αρρώστιάς της και της είπε: «Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον, είσαι άχρηστη, σακάτισσα».


Μετά από λίγο την πλησίασε και της επιτέθηκε. Τότε η ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις της. Όταν την βρήκαν οι αρχές, η μύτη της αιμορραγούσε.

Ο Ρον Κάρλσον συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και οι Αρχές εξέδωσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του για πέντε ημέρες, με την ηθοποιό να προσπαθεί να τα παρατείνει. Ο πρώην σύντροφός της αρνείται κάθε κατηγορία και ισχυρίζεται πως υπήρξε μία ένταση ανάμεσά τους, όχι όμως βία.



Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: «Όχι» σε άσκοπες μετακινήσεις, η χιονόπτωση θα ενταθεί τις επόμενες ώρες

Δολοφονική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο: «Γάζωσαν» με σφαίρες 63χρονο επιχειρηματία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης