Σε ντοκιμαντέρ προβάλλεται η μάχη της Σέλμα Μπλερ με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Σε ντοκιμαντέρ προβάλλεται η μάχη της Σέλμα Μπλερ με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Αμερικανίδα ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα

000_9NJ7T7
Τον Οκτώβριο του 2018, η Σέλμα Μπλερ ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση (σκλήρυνση κατά πλάκας).
Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Introducing, Selma Blair» περιγράφει τη μάχη της Αμερικανίδας ηθοποιού με την ασθένεια και την ακολουθεί, καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα.

Στο ντοκιμαντέρ η Μπλερ εμφανίζεται ταλαιπωρημένη από τη νόσο της, εξαντλημένη από τη χημειοθεραπεία. Η σκηνοθέτιδα Ρέιτσελ Φλέιτ λέει πως το συνεργείο της εργάστηκε σεβόμενο τα συμπτώματα της Μπλερ. «Είχα πλήρη επίγνωση ότι η πρωταγωνίστριά μου δεν ένιωθε καλά, γνωρίζετε, επομένως δεν θα κάναμε 12ωρα γυρίσματα…», επεσήμανε η σκηνοθέτιδα.

«Θα μας έλεγε πότε θα ήταν η ώρα να φύγουμε, όμως ανεξαρτήτως από την κατάστασή της, το συνεργείο βρισκόταν εκεί. Η Σέλμα ήταν διαθέσιμη και ανοικτή και πρόθυμη για γυρίσματα, κάτι που ήταν φανταστικό», τόνισε.

Η Σέλμα Μπλερ θέλει να συμβουλεύσει από την πλευρά της τους ανθρώπους που διαγνώστηκαν πρόσφατα με τη νόσο. «Μην πείτε ότι δεν συμβαίνει, να έχετε υπομονή…. Υπομονή και προσπαθήστε να μην ανησυχείτε. Το σώμα σας, σας δίνει ένα δώρο λέγοντάς σας, δυστυχώς, κόψτε ταχύτητα». Το ντοκιμαντέρ "Introducing, Selma Blair" θα προβληθεί στο Discovery+ αύριο.





Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» από τον Παπανδρέου

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ψάχνουν συνεργούς της θείας – Τι λέει ο παππούς στο protothema.gr

Ζακ Κωστόπουλος: Σήμερα η δίκη για τον θάνατό του - Έξι κατηγορούμενοι στο εδώλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης