Το «μαύρο» τέρας: Στα άδυτα της ζωής του Μέριλιν Μάνσον

Το «μαύρο» τέρας: Στα άδυτα της ζωής του Μέριλιν Μάνσον

Ο Μέριλιν Μάνσον δημιούργησε μια περσόνα και έναν ψεύτικο κόσμο γιατί όπως έχει πει δεν του άρεσε αυτός στον οποίον ζούσε

Manson
Ο Μπράιαν Χιου Γουόρνερ γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1969 στο Καντόν του Οχάιο. Είναι γνωστός για την αμφιλεγόμενη παρουσία του στη σκηνή, ως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Μέριλιν Μάνσον, το εκκεντρικό του προφίλ και τη σαρκαστική μουσική του.

Είναι μέλος του συγκροτήματος με το όνομά του, το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Ντέζι Μπέρκοβιτς. Το ψευδώνυμό του προέρχεται από τον συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων, της ηθοποιού Μέριλιν Μονρόε και του Τσαρλς Μάνσον, ο οποίος ήταν ένας κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής.

Ο Μέριλιν Μάνσον δημιούργησε μια περσόνα και έναν ψεύτικο κόσμο «γιατί δεν μου άρεσε αυτός στον οποίο ζούσα». Ασχολήθηκε με τη μουσική «για να καλύψω τα κενά που μου είχαν δημιουργηθεί».

Μόνος στο σκοτάδι για τρεις ώρες πριν από κάθε εμφάνιση
Πριν κάθε εμφάνιση, κάθεται μόνος σε ένα καμαρίνι, στο πλήρες σκοτάδι, για τρεις ώρες. Η θερμοκρασία είναι ήδη ρυθμισμένη στους 18 βαθμούς C. Αυτό είναι προαπαιτούμενο, για να δεχθεί να τραγουδήσει οπουδήποτε. Δεν μπορεί να κοιμηθεί αν είναι κλειστή η τηλεόραση στο δωμάτιο -ο ήχος είναι πάντα στη διαπασών και στην οθόνη προβάλλεται πάντα κάτι βίαιο.

Μέριλιν Μάνσον: Οι πιο εξωφρενικές ιστορίες
Προτιμά τα σκοτεινά δωμάτια, τα μαύρα σεντόνια και τα εσώρουχα που δεν αφαιρούνται τελείως -αλλά φτάνουν έως τους αστραγάλους. Έχει διευκρινίσει πως θέλει να είναι όσο περισσότερο ντυμένος γίνεται, για να μη χρειαστεί να εγκαταλείψει εσπευσμένα το χώρο. Αποκάλυψε ότι το τέλος των σχέσεων του συνοδεύεται με κατάθλιψη και σκέψεις για αυτοκτονία, πριν κυριευθεί από την επιθυμία της εκδίκησης. «Ίσως αυτό να ‘χει να κάνει με τα παιδικά μου χρόνια, όταν με έδερναν και κανείς δεν με προστάτευε. Βέβαια, δεν προστάτευα καν ο ίδιος τον εαυτό μου».

Διαβάστε περισσότερα στο lay-out

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Φίλιππος: Κλειστοί δρόμοι σε Φυλή και Πεντέλη λόγω χιονόπτωσης - Πού χρειάζεται αλυσίδες στην Αττική


Τσέλσι: Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας μεταξύ των «μνηστήρων» για τους μπλε του Λονδίνου


Survivor: Οι τρεις… γάμοι και το «αντίο» του Σάββα Κάλφα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης