Ο μετεξεταστέος Ράμμος και η Ιωάννα Μαλέσκου ξανά στην τηλεοπτική «πυρά»

Ο μετεξεταστέος Ράμμος και η Ιωάννα Μαλέσκου ξανά στην τηλεοπτική «πυρά»

Δύσκολο να παρακολουθήσεις τις φαιδρότητες στο τηλεοπτικό πεδίο με όλα όσα συμβαίνουν γύρω

rammos123
«Ζώον πολιτικόν» κατά τον Αριστοτέλη ο άνθρωπος αλλά μάλλον κάποιοι δεν ενδιαφέρονται. Για παράδειγμα ο νεοφερμένος στα τηλεοπτικά, Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης, δεν πήρε πρέφα τις τελευταίες εκλογές και πιστεύει ότι Πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Διόλου με αφορά το παιχνίδι που παρουσιάζει, αν και ο ίδιος παρουσιάστηκε ως τηλεοπτικός Μεσσίας σε ανακοίνωση του Alpha… Αυτό που πραγματικά με θυμώνει είναι το ότι ένας νέος συμπολίτης μου δεν ξέρει ποιος τον κυβερνά, ποιος αποφασίζει γι αυτόν, τι γίνεται στην χώρα του. Λυπάμαι πολύ αλλά δεν τίθεται καν θέμα αν είναι καλός ή κακός παρουσιαστής. Αλλού είναι το θέμα και αφορά και την περίφημη τηλεοπτική ανάδειξη ταλέντων. Οσο για το «Total Black out»; Κούρασε η «ανακύκλωση» των ίδιων και των ίδιων προσώπων. Πολύ όμως.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cib0j1ir77gp)

Στον αντίποδα όλου αυτού που αλώνει την αισθητική και «καίει το μυαλό» ο Δημήτρης Ημελλος. Ο σημαντικός ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε μία από τις όμορφες φράσεις που έχουν ακουστεί σε τηλεοπτική συνέντευξη. «Οι καλύτεροι ηθοποιοί δεν είναι αυτοί που μπαίνουν σπίτι μας (τηλεόραση) αλλά αυτοί που πάμε εμείς και τους βρίσκουμε στο δικό τους, δηλαδή το θέατρο». Μία μεγάλη φράση, μία μεγάλη αλήθεια.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cicoyyzgxobd)

Όχι, δεν συνιστά ούτε σοβαρό αλλά ούτε και σημαντικό θέμα το που συμμετέχει ως ηθοποιός ο Παύλος Χαϊκάλης. Και μάλιστα τόση ώρα σε κάποιες εκπομπές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciedtrl4oubd)

Ο,τι και να κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, για τους τηλεδικαστές είναι λάθος. Αυτή είναι η ετυμηγορία του ανταγωνισμού. Δεν υπάρχει παρουσιάστρια, η οποία να έχει δεχτεί τέτοιο πόλεμο από συναδέλφους της τόσο απροκάλυπτα και τόσο αναίτια. Αποφασίζει ο ΣΚΑΪ να δώσει χώρο στην ενημέρωση λόγω πολέμου και ούτε λίγο ούτε πολύ λένε και γράφουν ότι η εκπομπή κόβεται. Εγώ πάντως στην θέση της δεν θα ήμουν ούτε τόσο ευγενική, ούτε τόσο θεωρητική… Στο καρφι και στο πέταλο, Ιωάννα.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου είναι μία συνάδελφος εξαιρετική. Είναι σπάνιο πλάσμα, γενναία γυναίκα και ικανότατη δημοσιογράφος. Πέρα και πάνω από κάθε μεγάλη μάχη που δίνει η Νάνσυ με τις τεράστιες απώλειες που ζει και αντιμετωπίζει, της αξίζει δουλειά, της αξίζει μία θέση και είμαι σίγουρη ότι είναι θέμα χρόνου να μάθουμε ευχάριστα νέα γιατί μας λείπει. Στην συνέντευξή της στο «The 2night show» ήταν τουλάχιστον συγκινητική και είπε αλήθειες. Γνωρίζει πολύ καλά τα τηλεοπτικά και είναι «σπαθί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cieccjkrwq3l)

Και επίσημα η Μάριον Μιχελιδάκη στο Open. Με ανακοίνωση, που δεν αποκαλύπτει τον ακριβή ρόλο της, αλλά επιβεβαιώνει μία ενδιαφέρουσα συνεργασία, η οποία θα δούμε αν θα ευδοκιμήσει. Με το καλό.

marion

Και δύο επισημάνσεις. Είναι τουλάχιστον φαιδρό να προλογίζουμε τις συνεντεύξεις που παρουσιάζουμε στις εκπομπές με όρους όπως «εξαιρετική», «ιδιαίτερα αποκαλυπτική», «φοβερή», «σημαντική» κλπ. Η συνέντευξη κρίνεται από το κοινό εκ των υστέρων και όχι από τους εκπομπάρχες εκ προοιμίου. Επίσης, σε ό,τι αφορά τα «πεσίματα», αν είναι να ακούμε καλησπέρες, καληνύχτες και αντίο δεν έχουν νόημα. Ας τα φάει η μαρμάγκα, ρε παιδιά.

Το κουίζ μας: Ποια παρουσιάστρια αποφάσισε να απομακρύνει τους τρεις από τους τέσσερις συνεργάτες της από το πάνελ για την επόμενη σεζόν;


Ειδήσεις σήμερα:

Αναστάσιος Ράμμος: Νόμιζε ότι πρωθυπουργός είναι ακόμα ο Τσίπρας και ο Κανάκης τον τρολάρει

Πόλεμος στην Ουκρανία: Υπό ασφυκτικό κλοιό η Οδησσός - Σημάδια ότι πλησιάζει η μεγάλη επίθεση στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία - Δημοσκόπηση: 51% υποστηρίζουν την Ουκρανία, 15% δίνουν δίκιο στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης