Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά για την ακύρωση της παράστασης στον Πύργο - «Δεν ήμουν εγώ ο λόγος»

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά για την ακύρωση της παράστασης στον Πύργο - «Δεν ήμουν εγώ ο λόγος»

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την ακύρωση της παράστασης, στην οποία θα ήταν ο πρωταγωνιστής - Υποστηρίζει ότι ο λόγος δεν ήταν εκείνος και αναφέρει πως «κάτι ύποπτο» κρύβει η απόφαση του Δήμου - Δείτε το βίντεο

xaikalis
Σχετικά με το χθεσινό συμβάν και την απόφαση να μην ανέβει η παράσταση «Η μακαρίρισσα μητέρα της κυρίας» στο τοπικό θέατρο Πύργου, τοποθετήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και περιέγραψε όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Χαϊκάλης θα αντικαθιστούσε τον πρωταγωνιστή της παράστασης, καθώς προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εφόσον λοιπόν, ο ηθοποιός βρίσκεται πλέον, μόνιμα στην Ηλεία, μετά την μετακόμισή του από την Αθήνα και την «απόσυρσή» του από τον χώρο της υποκριτικής, προθυμοποιήθηκε να πάρει εκείνος τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κλείσιμο
Αν και όλα είχαν ήδη διευθετηθεί, οι πρόβες είχαν ολοκληρωθεί κι όλα ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα, τελευταία στιγμή ο Δήμος Πύργου ανακοίνωσε πως διαφωνεί με την επιλογή του Χαϊκάλη ως πρωταγωνιστή, λόγω των κατηγοριών εις βάρος του.

ilialive.gr - Εντάσεις πριν την πρεμιέρα του Δούρειου Ίππου για τον Παύλο Χαϊκάλη

Έτσι, η κοινότητα που είχε παραχωρήσει το τοπικό θέατρο στη θεατρική ομάδα «Δούρειος Ίππος» αποφάσισε την ανάκληση του χώρου.

Ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε σχετικά με την εν λόγω απόφαση πως δεν είναι ο ίδιος ο λόγος που ακυρώθηκε η παράσταση, αλλά κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τέθηκε ένα θέμα, πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου στην παράσταση. Χαίρομαι, γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα ότι είναι άλλοι οι λόγοι και όχι αυτοί που θέλουν κάποιοι να παρουσιάσουν. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγούν και θέλουν να με στιγματίσουν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ciec93gigl0h)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορεί ο κος Μικελόπουλος την προηγούμενη ημέρα να μιλάει για το πού θα κάτσουν οι προσκεκλημένοι και σήμερα να οργανώνει δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του Δημάρχου, ο οποίος κάποιες μέρες πριν, μου έλεγε άλλα. Ούτε να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο».


Ειδήσεις σήμερα:

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Τόλη

Κιμούλης: «Με έχετε καταστρέψει, δεν είμαι ούτε Λιγνάδης, ούτε Φιλιππίδης»

Καιρός: «Ψυχρή εισβολή» από αύριο - Χιόνια και στην Αττική την Πέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης