Δημήτρης Ήμελλος: «Εγώ για τον έρωτα μπορώ να περιμένω, η αναμονή είναι ωραίο πράγμα στη ζωή»

Δημήτρης Ήμελλος: «Εγώ για τον έρωτα μπορώ να περιμένω, η αναμονή είναι ωραίο πράγμα στη ζωή»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του σε δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και αποκάλυψε ποιο είναι το κοινό του στοιχείο με τον «Αντώνη» του Σασμού

imellos
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ήμελλος και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του σε δύο πολύ επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς και στην πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και εξήγησε αρχικά, ποιο είναι κατά τη γνώμη του οι «καλύτεροι» ηθοποιοί.

«Οι καλύτεροι ηθοποιοί δεν είναι αυτοί που μπαίνουν σπίτι μας, αλλά πάμε εμείς και τους βρίσκουμε στο δικό τους, στο θέατρο δηλαδή, στη σκηνή. Οι καλύτερες στιγμές όλων των ηθοποιών είναι αυτές πάνω στη σκηνή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την απουσία του από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, είπε: «Ήμουν αφιερωμένος όλα αυτά τα χρόνια στη σκηνή, σε χώρους με πολύωρες πρόβες. Ήταν δύσκολο να συνδυαστεί αυτό με την τηλεόραση. Όταν μου δινόταν η ευκαιρία, έκανα και τηλεόραση».

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, ο Δημήτρης Ήμελλος αναφέρθηκε στην παραίτηση της διευθύντριας του Εθνικού Θεάτρου της Μόσχας, λόγω του πολέμου που ξέσπασε στην Ουκρανία, αλλά και στις κυρώσεις που έχουν δεχτεί Ρώσοι καλλιτέχνες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cicoyyzgxobd)

«Άλλο ο λαός και άλλο οι κυβερνώντες. Κάθε λαός έχει τα δικά του προβλήματα και νομίζω κανείς άνθρωπος στον κόσμο δεν λαχταρά πόλεμο. Νομίζω ότι γίνονται πολλές φορές υπερβολικά πράγματα, δεν βλέπουμε και έτσι, δημιουργούνται τα αντίθετα αποτελέσματα. Όταν χτυπάς έναν λαό, δημιουργείς αμέσως εχθρούς. Μήπως πρέπει να καταργήσουμε τον Τσέχωφ και τον Ντοστογιέφσκι;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό», στην οποία πρωταγωνιστεί και τον ρόλο του Ιορδάνη, δήλωσε: «Δεν τον φοβήθηκα αυτόν τον ρόλο. Ήταν ένα δίπολο. Ήταν ο πρόεδρος του χωριού, ο πατέρας του Παΐσιου δηλαδή και ο Ιορδάνης, που ήταν η αντιπολίτευση. Όλο το δίπολο εμφανίζεται από τη στιγμή που αρχίζει η προσφυγιά και η ανταλλαγή των πληθυσμών. Αρχίζουν οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν μία πραγματικότητα, σαν αυτή που ζούμε στις μέρες μας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μονίμως».

Για τη δεύτερη σειρά, στην οποία τον βλέπουμε αυτή τη σεζόν, τον «Σασμό», ο Δημήτρης Ήμελλος είπε πως έχει ένα κοινό με τον χαρακτήρα του Αντώνη, που υποδύεται. Όπως ανέφερε: «Εγώ για τον έρωτα περιμένω. Μπορώ να περιμένω τα πάντα, όπως και ο Αντώνης. Η αναμονή είναι ωραίο πράγμα στη ζωή. Όταν ήμουν μικρός, μου άρεσε να πηγαίνω στη Νάξο, το νησί μου. Ζούσα όλο τον χρόνο για το πότε θα πάμε. Το καλύτερο κομμάτι ήταν το ταξίδι μέχρι εκεί, μετά ήταν το ίδιο. Όλη η ιστορία ήταν η προσδοκία. Χωρίς αυτή ο άνθρωπος χάνει ένα κομμάτι της ζωής του».




Ειδήσεις σήμερα:

Επιβεβαιώνεται ο θάνατος του Ουκρανού διαπραγματευτή, ήρωας λέει το Κίεβο, για προδοσία μιλάνε οι Ρώσοι

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο δράστης του τετραπλού φονικού

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης