Σον Πεν: Προχωράνε κανονικά οι διαδικασίες για το διαζύγιό του, παρόλο που βρίσκεται στην Ουκρανία

Σον Πεν: Προχωράνε κανονικά οι διαδικασίες για το διαζύγιό του, παρόλο που βρίσκεται στην Ουκρανία

Ο δικηγόρος του κατέθεσε νέα έγγραφα σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία του ηθοποιού - Το ζευγάρι χώρισε, ένα χρόνο μετά το γάμο του

leila
Ο Σον Πεν, βρέθηκε στην Ουκρανία, για να καλύψει τα γεγονότα γύρω από την ρωσική εισβολή για το σχετικό ντοκιμαντέρ, που ετοιμάζει.

Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να βρει χρόνο και να καταθέσει τα απαραίτητα  έγγραφα για να εκδοθεί το διαζύγιό του από την Λέιλα Τζορτζ.



Σύμφωνα με το Radar, ο δικηγόρος του 61χρονου ηθοποιού κατέθεσε τα έγγραφα στις 28 Φεβρουαρίου. Το δικαστήριο ενημερώθηκε, ότι ο Πεν έχει παραδώσει νέες πληροφορίες για τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρέη του μαζί με τη δήλωση εσόδων και εξόδων του. Η εν λόγω κατάθεση απαιτείται ως μέρος του διαζυγίου, για να επιτρέψει και στις δύο πλευρές, να δουν τα οικονομικά κατά τη διαπραγμάτευση κάποιου διακανονισμού.



Η Τζορτζ κατέθεσε τον Ιανουάριο τα οικονομικά στοιχεία της στον Πεν.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2016 αλλά παντρεμένοι μόνο για ένα χρόνο. Αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με μια εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν λίγα άτομα από το στενό τους περιβάλλον.

Κλείσιμο
Ως αιτία χωρισμού, η Λέιλα Τζορτζ επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές», ενώ η ημερομηνία του χωρισμού, σύμφωνα με την ίδια, ήταν η 29η Σεπτεμβρίου.


Ο Πεν και ο Τζορτζ προσέλαβαν τον συνταξιούχο δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Σκοτ ​​Γκόρντον — τον οποίο είχε προσλάβει και η Κέλι Κλάρκσον για τη δική της υπόθεση διαζυγίου.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του 61χρονου ηθοποιού, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Μαντόνα από το 1985 έως το 1989 και μετά με την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ από το 1996 έως το 2010.





Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Πάνω από 100 άμαχοι έχουν τραυματιστεί στη Μαριούπολη

Survivor: «Κόλαση» η Κολομβιανή σύντροφός του Ταλάντσεβ - Δείτε βίντεο

Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη που έκανε την Ασημίνα να πλαντάξει στο κλάμα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης