Ο Σον Πεν προσπαθεί να περάσει από την Ουκρανία στην Πολωνία περπατώντας

Ο Σον Πεν προσπαθεί να περάσει από την Ουκρανία στην Πολωνία περπατώντας

Ο 61χρονος ηθοποιός ενημέρωσε το κοινό του μέσω Twitter, ότι εκείνος και οι συνάδελφοί του εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και προσπαθούν να περπατήσουν μέχρι τα πολωνικά σύνορα

penn11
Ο Σον Πεν τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Ουκρανία για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει, σχετικά με τη ρωσική εισβολή και όχι μόνο.

Ο διάσημος ηθοποιός φόρεσε στρατιωτικό εξοπλισμό και επισκέφθηκε τα ουκρανικά στρατεύματα και τον πρόεδρο Ζελένσκι, καταγράφωντας παράλληλα, όλα όσα συνέβαιναν.


Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο 61χρονος ηθοποιός προσπάθησε να βρει τρόπο διαφυγής. Ο Σον Πεν γνωστοποίησε τη φυγή του, μέσα από μία ανάρτηση στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο ίδιος με μία βαλίτσα στο χέρι και πίσω του έχει σχηματιστεί μία αλυσίδα από αυτοκίνητα που φεύγουν από τη χώρα.

«Εγώ και δύο συνάδελφοί μου περπατήσαμε χιλιόμετρα μέχρι τα πολωνικά σύνορα. αφού εγκαταλείψαμε το αυτοκίνητό μας στην άκρη του δρόμου. Σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε αυτή τη φωτογραφία μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά μόνο, στα περισσότερα χωρίς να διακρίνονται αποσκευές, και το μόνο αξίας σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα αυτοκίνητο».

Για τον Σον Πεν, ο πόλεμος είναι ένα «βάρβαρο λάθος», όπως ανέφερε σε προηγούμενες δηλώσεις του. Ο ίδιος μάλιστα, έχει εκφραστεί δημόσια για τα όσα υφίσταται ο λαός της Ουκρανίας, λέγοντας:

«Είναι ήδη ένα βάναυσο λάθος με ραγισμένες ζωές και ραγισμένες καρδιές, και αν δεν υποχωρήσει, πιστεύω ότι ο Ρώσος πρόεδρος, ο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει κάνει το πιο φρικτό λάθος σε βάρος ολόκληρης της ανθρωπότητας», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανοί ρίχνουν βόμβες μολότοφ σε ρωσικά τεθωρακισμένα - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Εγκεφαλικά νεκρό αγοράκι 2,5 ετών που κατάπιε φασόλι

«Ήμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αυτό κάνουμε και τώρα - Είμαστε στο πλευρό της Ουκρανίας» είπε ο Μητσοτάκης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης