Δικηγόρος Γιώργου Κιμούλη: «Ο πελάτης μου είναι άνεργος εξαιτίας της κυρίας Δούκα»

Δικηγόρος Γιώργου Κιμούλη: «Ο πελάτης μου είναι άνεργος εξαιτίας της κυρίας Δούκα»

Τι είπε ο Βασίλης Καπερνάρος για την τοποθέτηση που έκανε εκ νέου η Τζένη Ιωακειμίδου

Douka_Kimoulis
Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, ο Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή εκπροσωπώντας τον πελάτη του. Αφορμή για τις νέες δηλώσεις στάθηκε η ανάρτηση της Τζένης Ιωακειμίδου.

«Εμείς θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, θα πάμε στα δικαστήρια να βρούμε το δίκιο μας, θα ολοκληρώσουμε όλη τη γκάμα των ελληνικών δικαστηρίων και θα προχωρήσουμε και στα ελληνικά δικαστήρια. Δήλωση αυτή. Δεύτερον, θα βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, διότι οι άλλοι δεν πήγαν στα δικαστήρια για να διακριβωθεί η αλήθεια των όσων είπαν στις τηλεοράσεις, γιατί στις τηλεοράσεις δε βρίσκεις το δίκιο σου. Στις τηλεοράσεις κάνεις αριβισμό, στα δικαστήρια βρίσκεις το δίκιο σου. Διότι από την τηλεόραση ο κόσμος δέχτηκε ότι ο Κιμούλης έπρεπε να είναι στην Τρίπολη», είπε αρχικά ο κ. Καπερνάρος και υπογράμμισε ότι η Δώρα Χρυσικού δεν καταμαρτυρά ότι είδε η ίδια τον Γιώργο Κιμούλη να χτυπάει τη Ζέτα Δούκα. «Ο κ. Ψαρράς το είδε και δεν κάλεσε το ΕΚΑΒ, ούτε φώναξε στο θέατρο, ούτε φώναξε τους άλλους συνεργάτες, ούτε πήγαν τους άλλους συνεργάτες».

Σχετικά με την Τζένη Ιωακειμμίδου και το περιστατικό που αφηγήθηκε ξανά στο Instagram, ο κ. Καπερνάρος: «Μπορεί να υπήρξε ένταση. Αυτό τι σημαίνει; Πήγαμε μιλήσαμε σε πολιτισμένο επίπεδο. Η κα Ιωακειμίδου κατανόησε, δέχτηκε τις εξηγήσεις, ήταν και ο κ. Παυλάκης, έκλεισε η διαφορά παρουσία μου και συνεχίστηκε η παράσταση. Πράγματι η κα Ιωακειμίδου λέει αλήθεια. Οι αλήθειες δεν κρύβονται. Ο κύριος Κιμούλης είναι άνεργος αυτή τη στιγμή εξαιτίας της καταδίκης από την τηλεόραση, που βγήκε η κα Δούκα και οι άλλοι δύο δικοί της που θα αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν. Σας λέω ότι πράγματι υπήρχαν διαφορές. Ας πούμε ότι είναι τελειομανής, δύστροπος, δεν μπορείς να τον φωτογραφίζεις και να λες να πάει στην Τρίπολη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci8c6oo7ttxt)

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει τον Μάρτιο στην επιδημία και τους εμβολιασμούς

Εισβολή στην Ουκρανία: «Κυρώσεις» στη Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: Μας βομβαρδίζει το «κακό» προσωποποιημένο και οπλισμένο με πυραύλους - Πρέπει να σταματήσει άμεσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης