Γιώργος Κιμούλης: Η Τζένη Ιωακειμίδου παίρνει θέση μετά την αγωγή του ηθοποιού σε Ζέτα, Χρυσικού, Ψαρρά και ΣΕΗ

Γιώργος Κιμούλης: Η Τζένη Ιωακειμίδου παίρνει θέση μετά την αγωγή του ηθοποιού σε Ζέτα, Χρυσικού, Ψαρρά και ΣΕΗ

Ένα χρόνο μετά η ηθοποιός που συνειδητά απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα επανήλθε στο θέμα στηρίζοντας τους συναδέλφους της

Ioakeimidou_Kimoulis
Η Τζένη Ιωακειμίδου ήταν μία από τις ηθοποιούς που μετά τη Ζέτα Δούκα είχαν καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για άσχημη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα είχε αντικαταστήσει την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην παράσταση «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα».

Όπως είναι γνωστό πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Κιμούλης έκανε αγωγή στη Ζέτα Δούκα, εξαιτίας των όσων είχε καταγγείλει για τον ηθοποιό περί ψυχολογικής και λεκτικής κακοποίησης αλλά και στη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, επειδή τάχθηκαν υπέρ της.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα η Τζένη Ιωακειμίδου αναδημοσίευσε στα Instagram Stories της τη δική της περιγραφή για την δυσάρεστη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Το 2007 δέχτηκα πρόταση από τον Γιώργο Κιμούλη για το «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που μόλις είχε κάνει πρεμιέρα με τον ίδιο και την Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μου ζήτησε να πάω την ίδια κιόλας μέρα να δω την παράσταση και να μου δώσει το κείμενο γιατί ήθελε άμεση αντικατάσταση χωρίς να κλείσει το θέατρο. Την ημέρα που πήγα ως θεατής ήταν και η τελευταία παράσταση της Ευδοκίας. Διέκοψε ο ίδιος την παράσταση λίγα μόνο λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει λέγοντας στο κοινό ότι η συμπρωταγωνίστρια του δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Λάθος μου γιατί συνέχισε την ίδια ανάρμοστη συμπεριφορά πιο ύπουλα αυτή τη φορά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά όσα έχουν ακουστεί στις πολλές καταγγελίες τα έζησα και εγώ μια ολόκληρη σεζόν και σίγουρα δεν βγήκα αλώβητη από αυτή τη συνεργασία. Έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές (αντρών και γυναικών) και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού», είχε γράψει μεταξύ άλλων, η Τζένη Ιωακειμίδου.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στα stories της
ioaneimidoy


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει τον Μάρτιο στην επιδημία και τους εμβολιασμούς

Εισβολή στην Ουκρανία: «Κυρώσεις» στη Ρωσία από Pornhub και Onlyfans

Νέο διάγγελμα Ζελένσκι: Μας βομβαρδίζει το «κακό» προσωποποιημένο και οπλισμένο με πυραύλους - Πρέπει να σταματήσει άμεσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης