Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράζεται στο Instagram, προσωπικές της στιγμές με τον Σαμ Ασγκάρι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράζεται στο Instagram, προσωπικές της στιγμές με τον Σαμ Ασγκάρι

Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες γιορτάζει τον  τερματισμό της κηδεμονίας της ποπ τραγουδίστριας από τον πατέρα της  - Δείτε στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι τους

σπεαρσ
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, εδώ και λίγους μήνες γιορτάζει την ελευθερία της από την υποχρεωτική κηδεμονία από τον πατέρα της, δημοσιεύοντας αρκετό υλικό από τις στιγμές της καθημερινότητάς της στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια, ανεβάζει συχνά μέσα από τον πρσωπικό της λογαριασμό, διάφορα στιγμιότυπα.

Από χθες, το προφίλ της έχει γεμίσει με βίντεο και φωτογραφίες, από το ταξίδι με τον αγαπημένο της, Σαμ Ασγκάρι, ο οποίος, σύμφωνα με την ίδια, ήταν στο πλευρό της σε κάθε δύσκολη στιγμή.



Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει ρομαντικές διακοπές σε κάποιο τροπικό νησί. Ο 27χρονος Ασγκάρι, μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να κάνουν μπάνιο σε μία εξωτερική πισίνα αγκαλιασμένοι. «Η αγάπη του νησιού 🏝 με τη λέαινα @britneyspears», έγραψε στη λεζάντα του κλιπ.

Η Σπίαρς, φαίνεται να τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του ηθοποιού, καθώς την κρατούσε με τα χέρια του. Στη συνέχεια, άρχισε να απομακρύνεται από την κάμερα ενώ την κουβαλούσε ακόμα στο νερό.

Οι εξωτικοί φοίνικες περιέβαλλαν την πισίνα, ενώ η θέα στην παραλία στο βάθος και η reggaeton μουσική συνόδευσαν τη βουτιά του ζευγαριού.



Η διάσημη ποπ σταρ, δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον έρωτά της για τον γυμναστή. Αυτό φάνηκε και από το βίντεο που δημοσίευσε την Κυριακή. Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Σπίαρς δείχνει το αστραφτερό δαχτυλίδι αρραβώνων και στη συνέχεια ο personal trainer της παίρνει το χέρι και το φιλά.

«Μακάρι να ξεκινήσουν οι εορτασμοί γενεθλίων για τον υπέροχο αρραβωνιαστικό μου… Τον αγαπώ τόσο πολύ ❤️ !!! Ο ήρωάς μου… ο μέντοράς μου… ο βράχος μου… η ευτυχία μου… η αγάπη μου ❤️ !!!” έγραψε, προσθέτοντας, «Ελπίζω να πάρεις τα πάντα και περισσότερα για τα γενέθλιά σου 🎂 !!!»





Σε ένα άλλο βίντεο στο Instagram Story του Ασγκάρι, η Σπίαρς, εθεάθη να γλείφει το αυτί του, καθώς της είπε αστειευόμενος: «Άσε με ήσυχο». Ένα τρίτο κλιπ τον έδειχνε να λυγίζει ενώ εκείνη είπε: «Μωρό μου, είσαι ωραία που επιστρέφεις από το γυμναστήριο».

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης. Ο Ασγκάρι, της έκανε πρόταση γάμου στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται, ότι την περίοδο των αρραβώνων της, η Μπρίτνει Σπίαρς, βρισκόταν ακόμη σε δικαστική διαμάχη που είχε με τον πατέρα της.


Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Βαρθολομαίο για τη συμπαράσταση του Πατριαρχείου


Survivor: Η Βρισηίδα στον τάκο και στον... κουβά οι Μαχητές - Δείτε βίντεο


Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης