Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρόσκληση από το Κογκρέσο να μιλήσει για την κηδεμονία της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρόσκληση από το Κογκρέσο να μιλήσει για την κηδεμονία της

Δείτε τι γράφει η επιστολή που έστειλε το Κογκρέσο στην τραγουδίστρια, η οποία κέρδισε τελικά, τη δικαστική μάχη με τον πατέρα της για την κηδεμονία της

britney_spears
Η διάσημη τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε, ότι έχει λάβει, εδώ και κάποιο διάστημα, μια επιστολή από το Κογκρέσο, που την καλεί να μιλήσει για την περιπέτεια με την κηδεμονία της από τον πατέρα της και το κίνημα #FreeBritney.

«Έλαβα αυτό το γράμμα πριν από κάποιους μήνες ... Μια πρόσκληση να μοιραστώ την ιστορία μου ... κολακεύτηκα αμέσως και εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν στο στάδιο της θεραπείας, στο οποίο βρίσκομαι τώρα» έγραψε η 40χρονη Σπίαρς στο Instagram την Τετάρτη, κάτω από μια φωτογραφία της επιστολής με ημερομηνία 1 Δεκεμβρίου 2021.


Η διάσημη σταρ δηλώνει:

«Ένιωσα να με ακούνε και να μου δίνουν σημασία για πρώτη φορά στη ζωή μου!!!», 
ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, ότι η εν λόγω προσέγγιση, ήταν ιδιαίτερα σημαντική δεδομένης της αποξένωσής της από την οικογένειά της, η οποία την έβαλε στην διαδικασία της κηδεμονίας από τον Φεβρουάριο του 2008 και διήρκησε για περίπου 14 χρόνια.

«Σε έναν κόσμο, όπου η οικογένειά σου στρέφεται εναντίον σου, είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις ανθρώπους που να σε καταλαβαίνουν και να δείχνουν ενσυναίσθηση !!!!. Και πάλι, δεν είμαι εδώ για να γίνω θύμα, αν και είμαι η πρώτη που παραδέχομαι ότι είμαι αρκετά μπερδεμένη από όλα αυτά…
Κλείσιμο
Θέλω να βοηθήσω άλλους σε ευάλωτες καταστάσεις, να πιάσουν τη ζωή από τα @@@ και να είναι γενναίοι  !! !» «Είμαι τυχερή που έχω έναν μικρό κύκλο αξιολάτρευτων φίλων, στους οποίους μπορώ να βασιστώ… Εντωμεταξύ, ευχαριστώ στο Κογκρέσο που με προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο»  κατέληξε η τραγουδίστρια.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ιστορία σας θα δώσει δύναμη σε πολλούς άλλους, εκτός από τα εκατομμύρια που είναι ήδη εμπνευσμένα από εσάς και την τέχνη σας. Να ξέρετε ότι δεν έχετε καμία απολύτως υποχρέωση να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να παλέψετε για τον εαυτό σας, αλλά αν θέλετε, θα εκτιμούσαμε να μάθουμε περισσότερα για τον συναισθηματικό και οικονομικό εκβιασμό που αντιμετωπίσατε μέσα σε αυτό το σύστημα των συντηρητικών», αναφέρει η επιστολή από το Κογκρέσο.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 19.504 τα νέα κρούσματα, 93 θάνατοι, 484 διασωληνωμένοι

Το πρώτο «non binary» άτομο και drag queen στην κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν

Από το ΚΑΤ στις Φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης