Φιλία εναντίον έρωτα: Δέκα celebrities που αγάπησαν... τα ίδια μάτια, αλλά έμειναν «κολλητοί»

Φιλία εναντίον έρωτα: Δέκα celebrities που αγάπησαν... τα ίδια μάτια, αλλά έμειναν «κολλητοί»

Δέκα διάσημα πρόσωπα που έβαλαν τη φιλία τους πάνω από τον έρωτα - Από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και την Ντέμπι Ρέινολντς έως τον Σον Μέντες και τον Τζάστιν Μπίμπερ

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__6_
Καμιά φορά ο έρωτας μπορεί να καταστρέψει τις μεγαλύτερες φιλίες, γεγονός που ισχύει τόσο για εμάς τους «κοινούς θνητούς», όσο και για τους celebrities.

Όταν δύο άνθρωποι, έχουν υπάρξει ερωτευμένοι με το ίδιο πρόσωπο, σπάνια θα καταφέρουν να κρατήσουν επαφές. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν έβαλαν τίποτα πάνω από τη φιλία τους, κατάφεραν να τα συνδυάσουν και τα δύο και «αδιαφόρησαν» για το ερωτικό παρελθόν του αγαπημένου ή της αγαπημένης τους.

Ελίζαμπεθ Τέιλορ - Ντέμπι Ρέινολντς

1__2_

Πρώτες και καλύτερες, οι δύο «μεγάλες κυρίες του κινηματογράφου» Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ντέμπι Ρέινολντς, που προσπέρασαν κάθετί που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη φιλία τους, ακόμα και τον άνδρα που αγάπησαν. Ο λόγος για τον Έντι Φίσερ, ο οποίος ήταν παντρεμένος από το 1955 με την Ντέμπι Ρέινολντς, όμως τέσσερα χρόνια μετά, της ζήτησε διαζύγιο, αφού την καρδιά του «έκλεψε» η φίλη και συμπρωταγωνίστριά της, Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Η βαθιά φιλία ωστόσο, που είχαν χτίσει οι δύο γυναίκες δεν κατάφερε να κλονιστεί για τα μάτια ενός άνδρα. Οι δυο τους παρέμειναν κολλητές ως τα γεράματά τους, ενώ η Ελίζαμπεθ Τέιλορ συμπεριέλαβε τη φίλη της ακόμα και στη διαθήκη της, χαρίζοντάς της ένα ξεχωριστό, διαμαντένιο σετ κοσμημάτων.

Τζίτζι Χαντίντ - Τέιλορ Σουίφτ

Κλείσιμο
2

Η «πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα στις δύο γυναίκες, θα... μπορούσε να είναι ο Τζο Τζόνας, όμως δεν τα κατάφερε. Ο γνωστός τραγουδιστής αποτελεί πρώην και των δύο γυναικών, όμως αυτό δεν κλόνισε τη φιλία τους.

Αντιθέτως, οι δυο τους εμφανίζονται συχνά μαζί και πολλές φορές κάνουν αναρτήσεις μιλώντας για το πόσο σημαντική είναι η φιλία τους. Πλέον,  δεν επηρεάζει τη ζωή καμίας από τις δύο, αφού κοντά της κατάφερε να τον κρατήσει η Σόφι Τέρνερ, με την οποία και παντρεύτηκε.

Σον Μέντες - Τζάστιν Μπίμπερ

3

Αυτή τη φορά, ήταν η Χάιλι Μπάλντουιν που παραλίγο να «καταστρέψει» μία φιλία. Αφού χώρισε με τον Σον Μέντες, το 2017, ξεκίνησε αμέσως, να βγαίνει με τον κολλητό του και διάσημο τραγουδιστή, Τζάστιν Μπίμπερ. Μάλιστα, έναν χρόνο μετά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η φιλία όμως, των δύο αντρών που μετράει κοντά στα 7 χρόνια, δείχνει να έχει γερά θεμέλια και παραμένει μέχρι και σήμερα, ακλόνητη. Οι δύο τραγουδιστές μάλιστα, έχουν πραγματοποιήσει πολλές φορές, κοινές εμφανίσεις στη σκηνή.

Τζένιφερ Άνιστον - Γκουίνεθ Πάλτροου

4

Ούτε ο Μπραντ Πιτ δεν κατάφερε να χαλάσει τη φιλία των δύο «ζεν» γυναικών! Και οι δύο έχουν δείξει άλλωστε, πολλές φορές ότι δεν δημιουργούν έχθρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση της Άνιστον με τη Τζολί, η οποία της «έκλεψε» τον άντρα μέσα από τα χέρια της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρισκόταν σε σχέση με τον Μπραντ Πιτ από το 1994 εώς το 1997, ενώ είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας. Έναν χρόνο αργότερα όμως, ο γοητευτικός ηθοποιός χώρισε με την ιδρύτρια της Goop για τη Τζένιφερ Άνιστον, την οποία όπως  υποστήριζε τότε, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Παρόλα αυτά, οι δύο γυναίκες, από τότε μέχρι και σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις.

Σιένα Μίλερ - Κάμερον Ντίαζ

5

Άλλος ένας άνδρας που δεν κατάφερε να «μπει» ανάμεσα σε δύο φίλες ήταν ο Τζουντ Λο. Ο ηθοποιός ήταν αρχικά, αρραβωνιασμένος με τη Σιέννα Μίλερ, όμως αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Το διάστημα εκείνο, για έναν χρόνο περίπου, ο Τζουντ Λο βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της καλής φίλης της πρώην του, Κάμερον Ντίαζ.

Αν και γύρισε ξανά στη Σιέννα Μίλερ αργότερα, δεν κατάφερε να κάνει τις δύο γυναίκες να μαλώσουν, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η φιλία τους δυνάμωσε από τότε.





Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία - Βιτάλι Κλίτσκο: Ο πυγμάχος δήμαρχος Κιέβου που πολεμάει τους Ρώσους εισβολείς

Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Έλον Μάσκ δίνει στην Ουκρανία πρόσβαση στο δορυφορικό Διαδίκτυο Starlink

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απαγόρευση ρωσικών αεροσκαφών από τον γερμανικό εναέριο χώρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης